Kyocerin omrežni laserski tiskalnik FS-C5030N

Kyocera je predstavila barvni laserski tiskalnik FS-C5030N s hitrostjo tiskanja 24 strani na minuto v črno-beli in barvni tehniki. Novinec je namenjen poslovnim uporabnikom, ki potrebujejo cenovno ugoden in obenem zmogljiv barvni tiskalnik za pripravo všečnih poslovnih dokumentov in izboljšano storilnost. Odlikujejo ga Kyocerina izvirna tehnologija ECOSYS, takojšnji priklop v omrežje in visoka zanesljivost. Prednosti tiskalnika sta nizka cena tiskane strani in občutno nižji celotni stroški lastništva. Na voljo bo v juliju. (Sporočilo za javnost)

Kyocerina tehnologija ECOSYS uporablja sestavne dele z dolgo življenjsko dobo in zagotavlja najmanjšo količino potrošnega materiala. Pri FS-C5030N se periodično menja le toner. Tiskalnik lahko tiska 24 strani na minuto v ločljivosti 600x600 pik na palec in uporablja tehnologijo multi-bit za kakovosten barvni izpis. Prvo stran natisne v 12 sekundah ali manj, mesečna obremenitev naprave pa je 100.000 strani. Osnovni delovni pomnilnik je mogoče razširiti s 128 MB na 1024 MB prek dveh rež tipa DIMM. V delovno okolje ga lahko povežemo prek hitrega dvosmernega vzporednega vmesnika, vmesnika USB 2.0, omrežnega vmesnika Fast Ethernet in še enega dodatnega vmesnika. Vsi štirje omogočajo hkraten in neodvisen prenos podatkov.


Tiskalnik je opremljen s predalom za 500 listov papirja in večnamenskim podajalnikom za 100 listov. Z namestitvijo dodatnih predalov za 500 listov lahko zmogljivost tiskalnika povečamo na največ 2.100 listov. Z dodatno enoto Duplex (DU-301) za dvostransko tiskanje se poraba papirja zmanjša za 50 odstotkov, kar pomeni prihranek dragocenega prostora pri arhiviranju dokumentov. Z gonilnikom KX za okolje Windows je tako omogočena enostavna izdelava brošur. DU-301 nudi enako hitrost tiskanja kot osnovni pogon tiskalnika FS-C5030N.

Kyocera za FS-C5030N nudi v osnovi splošno 2-letno garancijo. Dodatno Kyocera zagotavlja še garancijo za tehnologijo ECOSYS, ki znaša 3 leta ali 200.000 natisnjenih strani.

Cena tiskalnika: 459.900 SIT + DDV.

Cena na natisnjeno stran v barvnem in črno-belem načinu: 15,6 SIT + DDV oziroma 2,8 SIT + DDV.


O korporaciji Kyocera

Korporacija Kyocera je vodilni svetovni razvijalec in izdelovalec naprednih keramičnih izdelkov.

Kyocera deluje na področju keramičnih sestavnih delov za telekomunikacijsko opremo, polprevodniške pakete in elektronske naprave, ter pridruženih izdelkov, kot so solarni moduli in sistemi, uporabniški izdelki ter umetni dragi kamni, medicinski izdelki in industrijsko rezalno orodje. Kyocera proizvaja elektronske sestavne dele za vodilne proizvajalce v informacijski in komunikacijski industriji. Korporacija nastopa na trgu komunikacijske opreme s ponudbo mobilnih telefonov CDMA in brezžičnih komunikacijskih naprav, na trgu informacijske opreme pa s ponudbo tiskalniških, fotokopirnih, večfunkcijskih in faksimilnih naprav. Kyocera se uvršča tudi med vodilne ponudnike opreme za digitalno uporabljanje, vključno z digitalnimi fotoaparati in optičnimi sestavnimi deli.

V poslovnem letu 2005 je skupina Kyocera ustvarila 8,49 milijarde evrov konsolidiranih neto prihodkov.

O podjetju Xenon forte:

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetjema Xenon forte – Zagreb d.o.o. in Xenon forte Sarajevo d.o.o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Mita v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte d.o.o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Fax: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.