Prihaja dolgo pričakovani Panasonicov digitalni fotoaparat DMC-FZ30

PC H.AND predstavlja Panasonicov izredno zmogljiv digitalni fotoaparatiz serije Lumix, primeren za najzahtevnejše uporabnike. DMC-FZ30 odlikujejo 12-kratna optična povečava, ločljivost 8 milijonov točk in mega optični stabilizator slike,ki preprečuje nastanek zamegljenih slik, nastalih zaradi tresočih se rok. Fotoaparat je možno upravljati tudi povsem ročno in je kot tak zanimiva alternativa SLR-fotoaparatom. (Sporočilo za javnost)

DMC-FZ30 odlikujejo dvopalčni diagonalni zaslon LCD in leče Leica DC Vario-Elmarit, ki omogočajo izredno jasno in ostro sliko. Vgrajen je hiter ter kakovosten procesor LSI Venus Engine II, ki zagotavlja fotografije brez popačenj in hitro odzivnost fotoaparata, saj znaša časovna zakasnitev po sproženju le 0,01 sekunde. Za napajanje uporablja litij-ionsko baterijo s kapaciteto 730 mAh in je na fotografiranje pripravljen že 0,97 sekunde po vklopu. Kombinacija treh asferičnih leč in leče z izjemno nizko razpršitvijo svetlobe (ED - Extra low Dispersion) kljub kompaktnosti izdelka nudi izredno natančne fotografije. Asferične leče namreč zagotavljajo izjemno visoko stopnjo optične ločljivosti in manjše izkrivljanje slike, leče ED pa ostro in čisto sliko tudi pri velikih povečavah. Panasonicov najnovejši izdelek omogoča snemanje gibljivih slik v velikosti VGA (640x480) s hitrostjo 30 okvirjev na sekundo.

Pri PC H.AND-u bo Panasonicov digitalni fotoaparat z enoletno garancijo na voljo od septembra dalje.

--------------------------------
O podjetju PC H.AND d.o.o.:

Računalniško podjetje PC H.AND d.o.o. (www.pchand.si) je na slovenskem trgu prisotno že 16 let. V podjetju je trenutno 20 zaposlenih. Glavne dejavnosti podjetja so distribucija računalniških komponent, prodaja računalniške opreme priznanih blagovnih znamk, sestavljanje in trženje računalnikov lastne blagovne znamke PCH ter svetovanje, izvajanje in vzdrževanje lokalnih omrežij. Kot uvoznik in prodajalec na slovenskem trgu zastopajo svetovno priznana podjetja, kot so: Philips, Plextor, AOpen, ATI(Sapphire), Gainward, Maxtor, DFI, Buffalo, MemorySolution, YeongYang in Sybari ter so že vrsto let tudi uspešen poslovni partner podjetij Microsoft, Intel,HP, Epson, Canon, Toshiba, Fujitsu Siemens ter Cisco Systems. Program računalniške opreme dopolnjujejo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Martin Yale. Celostno ponudbo pa zaokrožujejo s hitrim, zanesljivim in kakovostnim servisom.

Dodatne informacije:

Podjetje: PC H.AND d.o.o.
Kont. oseba: Tjaša Callin
Naslov: Industrijska cona Trzin
Brezovce 10, 1236 Trzin
Tel.: (01) 530 08 14
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: www.pchand.si/press/sporocila.asp

Komentarji
Roman (@Filth) 9. avgust 2005 12:53
hmmm.... zanima me kakšna bo cena in ocena.... ker je že na mojem seznamu
Pele (@Pele) 9. avgust 2005 13:51
Ne bo poceni
Gorazd Zupančič (@Zupi) 9. avgust 2005 14:36
Najavljena cena za GB je 550 funtov - 190K, ce bo aparat stal okol 200K potem hvala lepa za ta denar raje kupim DSLR
iztok (@izo) 9. avgust 2005 15:00
mah, ti hibridi so vedno ena čudna reč. sicer imajo fajn ohišja, po možnosti ročni zum in fokus, vendar kaj ko so enkrat dražji od navadnih komppaktov, fotke pa so enake (mislim na dof ipd) kot iz slednjih.
večinoma pa vsi, ki imajo te hibridi prej al sej prešaltajo na dslr. če bi jst kupoval en orenk zum kompakt, bi še vedno rajši vzel recimo fz5 al pa s2, ti ostane 100k za kaj drugega.
omas (@Omas) 10. avgust 2005 19:31
Cena je (trenutno še) 699 evrov ! Pri nas? Ne, pri sosedih seveda. Ampak glede na precejšnje znižanje cen pri nas (cene so precej podobne tistim v Avstriji) pričakujem tudi tu podobno ceno. No, kogar zanima nakup takoj: http://www.majdic.at/page/start.mv?FRAMES+0+3+0+0+7
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.