Olympus C-7070 Wide Zoom je prejel nagrado

Kot potrditev uspehov, doseženih v lanskem letu, je Olympus ponovno prejel zelo cenjeno nagrado EISA. Kamera C-7070 Wide Zoom s 7 milijoni slikovnih točk je bila okronana za 'evropsko kompaktno kamero leta 2005 – 2006”! ;
Evropsko združenje EISA (European Imaging & Sound Association), ki združuje 50 vodilnih revij z različnih področij (avdio, mobilna elektronika, video in fotografija) iz 20 evropskih držav, je zelo cenjeno zaradi svoje neodvisnosti in dobre presoje. Pri svojih odločitvah žirija išče nove proizvode, ki združujejo najboljše tako na področju tehnologije, značilnosti, oblike in ergonomije, upoštevajo pa tudi razmerje med ceno in značilnostmi. Michael Handa, izvršni direktor Olympus Imaging Europe, pravi: “To priznanje EISA potrjuje izjemno kakovost kamere C-7070 Wide Zoom in inovativnost Olympusa. To priznanje je pri potrošnikih sprejeto kot znak kakovosti in jim pomaga pri odločanju za nakup. Obenem pa je zelo učinkovit argument v pomoč prodajalcem. ” (Sporočilo za javnost)

Podeljeno priznanje ima že velik vpliv tako na urednike revij kot tudi na potrošnike, obenem pa pomeni tudi potrditev dosežka, ki ga je Olympus dosegel s tem modelom. Žirija EISA je namreč svojo odločitev utemeljila na naslednji način: “Kamera Olympus C-7070 Wide Zoom predstavlja optimalno združitev izjemnih značilnosti, dobre kakovosti slike in enostavnega upravljanja. Z vgrajenim tipalom CCD s 7 megapiksli in zoom objektivom, ki ustreza 27 do 110-mm pri 35-mm fotoaparatih, je ta kamera prava stvar. Obenem pa je pot do odlične fotografije povsem enostavna: opremljena je z vrtljivim 1,8-palčnim zaslonom, izjemno zmogljivo baterijo in sanmi za bliskavico s kontakti TTL, kar omogoča uporabo zunanje bliskavice Olympus FL. In kar je najboljše: ta zelo prilagodljiva kamera je na voljo po zelo razumni ceni."Če imate kakršnokoli vprašanje ali želite dodatne informacije, prosimo, da se obrnete na naslov:

Jeanette Korenčan Vraz
Olympus Slovenija
Vodja Prodaje
Baznikova 2, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/2363320
email: ; [email protected]

Miha Klepac
Olympus Slovenija
Olympus E-System & Tehnična Pomoč
Baznikova 2, 1000 Ljubljana,
Telefon: 01/2363320
email: ; [email protected]

Marko Potočnik
Olympus Slovenija
Olympus Prodaja & Tehnična Pomoč
Baznikova 2, 1000 Ljubljana,
Telefon: 01/2363320
email: [email protected]
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.