Barvno-termosublimacijski tiskalnik fotografij Olympus P-11

Ogromna prednost digitalne fotografije je možnost takojšnjega preverjanja posnetkov. A kljub temu se slika na zaslonu težko primerja s trajno, otipljivo sliko na papirju… Namesto da bi se cela družina ali skupina prijateljev stiskala okoli zaslona na kameri ali računalnika, si lahko sliko na papirju lepo podajajo iz roke v roko, nato pa slike zložimo v album in si jih ogledujemo, kadarkoli se nam zahoče. In na srečo lahko spravimo slike na papir kadarkoli, doma! Najboljše pri vsem skupaj pa je, da nam novi barvno-sublimacijski tiskalnik Olympus P-11 omogoča, da to storimo takoj - medtem ko veliki dogodki še potekajo, na primer medtem, ko si mladoporočenca še izrekata poročne zaobljube ali je praznovanje otrokovega rojstnega dne na vrhuncu! V samo 33 sekundah boste že držali v rokah čudovite fotografije velikosti 10x15 cm, s sliko od roba do roba - kajti P-11 je najhitrejši* barvno-sublimacijski tiskalnik, ki je trenutno na voljo na tržišču. (Sporočilo za javnost)

Olympus P-11 zagotavlja prvovrstne rezultate tiskanja, kakršnih smo vajeni pri izdelavi fotografij v profesionalnih fotografskih studijih. Za tako kakovost je zaslužen postopek barvno-termosublimacijskega tiskanja. Tiskalnik spravi na papir ustrezne izmed 16,77 milijonov barvnih odtenkov, kar zagotavlja slike pravih, življenjskih barv - kar večina brizgalnih tiskalnikov preprosto ne zmore, ne glede na število slikovnih točk na palec. Sijajne fotografije formata A6 (10x15 cm) brez belih robov boto gotove v borih 33 sekundah.

Fotografije so odporne na UV žarke in - v nasprotju s slikami, ki jih običajno dobite iz fotografskih studijev - tiskalnik samodejno nanese tudi zaščitno plast, ki varuje fotografije pred vplivi okolja - sončno svetlobo, prahom in madeži.
Na tiskalnik P-11 lahko priključite katerokoli kamero, ki podpira standard PictBridge; osebnega računalnika sploh ne potrebujete. A kljub temu je tiskalnik opremljen tusi z vhodom USB - tako lahko enostavno tiskate tudi tiste fotografije, ki ste jih že shranili v računalnik in dodatno uredili.

Ta izjemno privlačno oblikovani tiskalnik je majhnih dimenzij (meri le 184,2 x 180,0 x 157,6mm /ŠxGxV/), za dodaten prihranek na prostoru pa je poskrbljeno z odlagalnim pladnjem za slike na tiskalniku samem.

Barvno-termosublimacijski tiskalnik Olympus P-11 se odlikuje po hitrem tiskanju fotografij, sodobni obliki, ne nazadnje pa tudi po zelo dostopni ceni. Na tržišču bo na voljo jeseni 2005.Tiskalnik fotografij Olympus P-11:
• Barvno-sublimacijski tiskalnik z ločljivostjo 310 dpi
in 16,77 milijoni barv
• Tiskovine velikosti A6 realnih barv (148mm×100mm)
• Tiskanje traja samo 33 sekund
• Tiskanje od roba do roba papirja
• Kompatibilen s standardom PictBridge (Direct Printing Standard)
• Vmesnik USB za tiskanje iz računalnika

* stanje julija 2005: najhitrejši barvno-sublimacijski tiskalnik na svetu za tiskanje fotografij velikosti 10x15cm.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali želite dodatne informacije, prosimo, da se obrnete na naslov:

Jeanette Korenčan Vraz
Olympus Slovenija
Vodja Prodaje
Baznikova 2, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/2363320
email: jeanette.korencan@olympus-europa.com

Miha Klepac
Olympus Slovenija
Olympus E-System & Tehnična Pomoč
Baznikova 2, 1000 Ljubljana,
Telefon: 01/2363320
email: miha.klepac@olympus-europa.com

Marko Potočnik
Olympus Slovenija
Prodaja & Tehnična Pomoč
Baznikova 2, 1000 Ljubljana,
Telefon: 01/2363320
email: marko.potocnik@olympus-europa.com

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.