Olympus FE-120

Zdaj je moč 6 milijonov slikovnih točk dosegljiva vsem. Olympus FE-120 nudi tudi tistim fotografom, ki jim cena ni zanemarljiv dejavnik, možnost, da se s svojimi sijajnimi izdelki prebijejo iz povprečja! Ta kamera z veliko ločljivostjo je priročno opremljena še z natančnim objektivom s 3-x zoomom (enakovredno 38-114mm pri 35mm fotoaparatih) in procesorjem za sliko TruePic TURBO, kar dodatno zagotavlja izjemne slike in hiter odziv kamere. Pri vsem tem pa upravljanje s kamero sploh ne bi moglo biti bolj enostavno - zaradi številnih funkcij, ki so fotografu na voljo (med drugim so to številni tematski načini, funkcija super makro in možnost snemanja video posnetkov), pa je ta model eden najbolj vsestranskih. (Sporočilo za javnost)

FE-120, zasnovan za enostavno, intuitivno upravljanje, boste uporabljali z velikim veseljem. Samo v roke vzamete kamero in že se boste lahko ponašali s posnetki, ki bodo s svojimi 6 milijoni slikovnih točk zagotovo naredili velik vtis. Tudi pri tiskanju velikih formatov bodo slike osupljivo jasne in čiste - to je zasluga velike ločljivosti in procesorja za sliko TruePic TURBO.
Sistem objektiva s 3-x zoomom (enakovredno 38-114mm pri 35mm fotoaparatih) zagotavlja kameri FE-120 izjemno prilagodljivost pri fotografiranju tako bližnjih kot bolj oddaljenih objektov. Uporabnikom je na voljo tudi 4-x digitalni zoom, kar pomeni kar 12-x povečavo v kombinaciji z optičnim zoomom, brez opazne izgube na kakovosti slike pri tiskanju fotografij v velikosti 10x15 cm. Nastavljanje optimalne ekspozicije in fokusa lahko prepustite kar kameri, ki jih v programiranem načinu določi samodejno, lahko pa se tudi odločite za ustreznega izmed 16 tematskih načinov (na primer Portret ali Svetloba sveč). Pri tem je uporabniku v pomoč posebna funkcija, ki na zaslonu predvaja ustrezno vzorčno sliko.
Za še večjo vsestranskost je poskrbljeno s funkcijo Super makro, ki omogoča osupljive bližnje posnetke iz neposredne bližine 2 cm in funkcijo za snemanje filmov.Posnetki se shranijo ali v vgrajeni 14-MB pomilnik ali na kartico xD-Picture Card (kameri je priložena 32-MB kartica), slike pa si lahko takoj ogledate na 4,6cm zaslonu LCD. Kamera je kompatibilna s standardom PictBridge, kar omogoča direktno tiskanje slik na kompatibilnih tiskalnikih, na primer na novem, zelo kakovostnem in ultra-hitrem Olympusovem tiskalniku P-11, ki prenese posnetek na papir v pičlih 33 sekundah. To pomeni, da uporabniki kamere FE-120 sploh ne potrebujejo računalnika, da bi lahko uživali v prednostih digitalne fotografije in enostavno tiskali doma svoje slike!Kamera je privlačne zaobljene oblike, številne uporabniku prijazne fotografske značilnosti pa izjemno olajšajo fotografiranje in izrabo velike ločljivosti 6 milijonov slikovnih točk v celoti. FE-120 praktično zadovoljuje vse potrebe - obenem pa nudi izjemno veliko glede na ceno, po kateri bo na voljo na tržišču. Je idealna izbira za zahtevne začetnike na področju digitalne fotografije. Kameri je priložena programska oprema Olympus Master, na voljo pa bo jeseni 2005 po okvirni ceni 65.000,00 sit.Olympus FE-120 – osnovne značilnosti:
• 6 miljonov slikovnih točk
• 3x zoom objektiv (enakovreden 38-114mm), 1:2,8-4,9
• 4,6-cm/1,8-palčni LCD zaslon
• 16 tematskih načinov (npr. Svetloba sveč, Portret, Pokrajina)
• način Super makro za fotografiranje iz neposredne bližine 2cm
• procesor za sliko TruePic TURBO
• funkcije za urejanje (vključno s spreminjanjem velikosti z ilustracijo posnetka)
• funkcija za snemanje filmov
• kompatibilna s PictBridge
• 14-MB vgrajeni pomnilnik plus zamenljiva kartica xD-Picture Card (kameri je priložena 32-MB kartica xD-Picture Card)
• deluje s standardnimi baterijami velikosti AA ali baterijami za polnjenje
• priložena je programska oprema Olympus Master

Če imate kakršnokoli vprašanje ali želite dodatne informacije, prosimo, da se obrnete na naslov:

Jeanette Korenčan Vraz
Olympus Slovenija
Vodja Prodaje
Baznikova 2, 1000 Ljubljana
Telefon: 01/2363320
email: [email protected]

Miha Klepac
Olympus Slovenija
Olympus E-System & Tehnična Pomoč
Baznikova 2, 1000 Ljubljana,
Telefon: 01/2363320
email: [email protected]

Marko Potočnik
Olympus Slovenija
Olympus Prodaja & Tehnična Pomoč
Baznikova 2, 1000 Ljubljana,
Telefon: 01/2363320
email: [email protected]

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.