Kyocera predstavila večnamenski napravi KM-6030 in KM-8030

Kyocera je predstavila novi črno-beli večnamenski napravi KM-6030 in KM-8030, celoviti središči za delo z dokumenti, ki nudita visoko storilnost in zanesljivost. Izjemno uporabni napravi zaradi komponent z dolgo življenjsko dobo nudita zelo nizke skupne stroške lastništva. KM-6030 in KM-8030 omogočata tiskanje z največjo hitrostjo 60 oziroma 80 strani formata A4 in 31 oziroma 41 strani formata A3 na minuto. Prva stran se natisne že v 3,5 oziroma 2,9 sekunde. Vendar pa na račun visoke hitrosti tiska ne trpi kakovost – Kyocerina večbitna tehnologija uporablja 256 stopenj sivine, zaradi česar je besedilo ostrejše, senčenje tabel in grafov pa jasnejše. Obe napravi nudita digitalno kopiranje in opcijsko omrežno tiskanje ter skeniranje. Duplex skeniranje v enem prehodu je vključeno standardno, vsaka naprava pa lahko v enem opravilu izvede 80 obojestranskih skeniranj na minuto. (Sporočilo za javnost)Učinkovito delo s papirjem

Med funkcijami za delo s papirjem, ki olajšajo in pohitrijo tisk profesionalnih dokumentov, so mapa za brošure, luknjač, spenjač, poštni predal za sortiranje in visokozmogljivo korito za 4.000 listov papirja. Napravi sta namenjeni obremenjenim oddelkom v podjetju. Standardno nudita 4.100 listov, ki jih je mogoče povečati na 8.100 listov. Prav tako je vključen dokumentni procesor za 200 listov – kar je največ med primerljivimi napravami na trgu. ;

Nizki stroški vzdrževanja, visoka zanesljivost
KM-6030 in KM-8030 nudita podaljšan vzdrževalni cikel s kar 500.000 natisnjenimi listi brez poslabšanja kakovosti. Kyocerin edinstven in dolgotrajen boben je razvit za celoten čas življenjske dobe naprave in omogoča tisk 3,6 oziroma 4,8 milijona strani. Naprava v svoji življenjski dobi zahteva samo zamenjavo tonerja in servisnega kompleta na 500.000 strani, kar prispeva k izredno nizkim skupnim stroškom lastništva.

Funkcije za prihranek časa
Obe napravi nudita funkcijo »scan-to-email«, ki sočasno pošlje slike na več e-poštnih naslovov. Uporabiti je mogoče tudi funkcijo »scan-to-PC«, ki pošlje elektronski dokument neposredno na katerikoli osebni računalnik ali omrežje. Prav tako je podprta funkcija »scan-to-FTP«, ki uporabnikom omogoča pošiljanje dokumentov neposredno na FTP-strežnik.

Enostavna uporaba
Če si veliko uporabnikov deli napravo, je pomembna tudi enostavna uporaba. Obe napravi imata zato širok, na dotik občutljiv zaslon, ki prikazuje jasna sporočila, in velike tipke na ukazni plošči. Uporabniki si lahko celo prilagodijo bližnjice in tako poenostavijo pogoste ali ponavljajoče se naloge. Zaslon, občutljiv na dotik, je mogoče prilagoditi za branje iz sedečega položaja ali stoje. Možno je tudi prilagajanje zaradi odseva.
»se nadaljuje»

Kyocerini večnamenski napravi KM-6030 in KM-8030 sta pravi rešitvi za celovito delo z dokumenti, ki prinašata neprekosljivo zanesljivost, storilnost, funkcionalnost in nizke skupne stroške lastništva. Na slovenskem trgu sta že na voljo, in sicer KM-6030 za 2.392.520 SIT, KM-8030 pa za 2.907.670 SIT brez DDV.
###

O podjetju Kyocera Mita:

Kyocera Mita je eden največjih svetovnih izdelovalcev in vodilni ponudnik računalniških zunanjih naprav, kot so omrežni digitalni fotokopirni stroji, laserski tiskalniki, barvni fotokopirni stroji, digitalne faksimilne naprave, večfunkcijske naprave in širok nabor rešitev za digitalno upodabljanje.

Kyocera Mita je del skupine Kyocera, vodilnega svetovnega razvijalca in izdelovalca naprednih keramičnih in pridruženih izdelkov, kar vključuje tako telekomunikacijsko opremo, polprevodniške pakete kot elektronske komponente. V fiskalnem letu 2004 je skupina Kyocera ustvarila 10 milijard USD konsolidiranih neto prihodkov.

O podjetju Xenon forte:

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetjema Xenon forte – Zagreb d.o.o. in Xenon forte Sarajevo d.o.o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Mita v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte d.o.o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Fax: (01) 5484 819
E-pošta: [email protected]
Spletna stran: www.xenon-forte.si
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.