Canon širi paleto tiskalnikov velikega formata

Canon Europe je predstavil novi napravi v družini brizgalnih tiskalnikov velikega formata (LFP) s črnilom dye, imagePROGRAF W8400(D) in W6400(D). Nova izdelka izkazujeta Canonovo predanost trgu tiskalnikov velikega formata z izboljšano kakovostjo tiska in dostopno ceno.

Tiskalnika imagePROGRAF W8400(D) in W6400(D) ponujata obsežno barvno paleto. Z novo tiskalno glavo velike gostote in širine enega palca zmoreta velikost kapljice črnila 4 pikolitre, kar omogoča izrazit in realističen barvni tisk. Canonovi napravi omogočata barvno uskladitev in tiskanje brez robov, kar še poveča njuno vsestranskost. Tiskalnika imagePROGRAF W8400(D) in W6400(D) omogočata hitrost tiskanja do 2,2 min/str. za format lista A0 in 1,3 min/str. za format A1. (Sporočilo za javnost)

Nova izdelka sta primerna za grafične studie, ki potrebujejo tiskalnik velikega formata za tisk visoke kakovosti pri konkurenčnih hitrostih tiskanja. Sta idealni rešitvi za izdelovanje velikih obvestilnih panojev, namenjenih obsežnim prostorom, kakršni so sejmi. Novi pridobitvi družine tiskalnikov velikega formata sta namenjeni vrsti industrijskih panog, kot so računalniško podprto načrtovanje (CAD), geografski informacijski sistemi (GIS) ali arhitekturno načrtovanje in inženiring (AEC). V poslovnih okoljih tiskalnika ne zavzemata veliko prostora, podpirata pa platformi Mac in PC, kar pomeni, da ju lahko enostavno vključimo v obstoječo pisarniško rešitev.Paul Hinkins, vodja produktnega marketinga za Evropo pri Canon Europe je ob predstavitvi povedal: »Nova tiskalnika dopolnjujeta Canonovo serijo tiskalnikov LFP z napravama, prilagojenima različnim trgom, kot so grafični studii, podjetja za grafično načrtovanje in različna poslovna okolja. Z napravami, ki zmorejo tiskati hitro in kakovostno, želimo okrepiti Canonovo prisotnost na trgu tiskalnikov velikega formata. Hkrati želimo ponuditi popolnejšo paleto naprav za vse potrebe in po sprejemljivih cenah.«

Novima tiskalnikoma velikega formata sta priložena programa PosterArtist in Digital Photo Print Pro, podpirata pa tudi vso standardno programsko opremo. PosterArtist ponuja katalog šablon in slik, ki uporabnikom omogočajo preprosto izdelavo posterjev. Canonov program Digital Photo Print Pro je namenjen tiskanju fotografij velikega formata in uporabnikom omogoča obdelavo, izboljševanje in tiskanje fotografij brez kompleksnosti namenske programske opreme. Canonova tiskalnika imagePROGRAF W8400(D) in imagePROGRAF W6400(D) imata gonilnike HDI za programsko opremo AutoCAD in AutoCAD LT.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.