Buffalo razširja svoj nabor naprav za shranjevanje

Podjetje Buffalo Technology, predstavlja Buffalov MiniStation (HD-PHSU2), najlažji prenosni trdi disk na trgu, ki je odporen na udarce. Napravo z vmesnikom USB 2.0, ki je na voljo v velikosti 40 in 80 GB, odlikuje edinstvena funkcija Secure Lock Ware (SLW). SLW za zagotavljanje zaščite podatkov s 256-bitno šifrirno tehnologijo AES omogoča šifriranje diska in dokumentov. Nov izdelek mobilnim uporabnikom prinaša izredno lahko rešitev za shranjevanje, saj tehta le 174 gramov.(Sporočilo za javnost)

Lastnosti, s katerima se pohvali MiniStation, sta tudi izredno trdno ohišje in hitrost pogona 5.400 obratov na minuto, kar uporabnikom omogoča hiter dostop ter hitro shranjevanje dokumentov in slik. Z varnostnim shranjevanjem podatkov se tako ne obremenjuje dragocenega prostora na glavnem trdem disku osebnega računalnika. Prenosni trdi disk je pripravljen na takojšnjo uporabo, saj vsebuje Buffalovo tehnologijo samodejne namestitve.

»Tako poslovni kot domači uporabniki vse bolj zaupajo mobilnim podatkom ter zahtevajo prenosne pomnilniške zmogljivosti, ki so primerljive s tistimi v osebnih računalnikih,« je dejala Gerardine Lynch, direktorica trženja izdelkov pri Buffalo Technology. »Z enostavno namestitvijo naprave MiniStation prek vhoda USB je mogoč preprost prenos podatkov in hiter dostop do njih.«O podjetju Buffalo Technology:

Buffalo Technology je v lasti podjetja Melco Holdings in ima svoje podružnice na Japonskem, v ZDA, Nemčiji, Veliki Britaniji, na Irskem in Tajvanu. Je vodilni na področju načrtovanja, razvoja in izdelave brezžičnih omrežnih shrambnih izdelkov ter pomnilniških rešitev. Buffalo Technology je bil z 802.11g prvi ponudnik rešitev za brezžična lokalna omrežja. Uporabnikom brezžične povezave nudi najboljše v brezžični varnosti – zaščiten Wi-Fi dostop. Zavezanost tehnološkemu napredku in uporabnikom ga uvršča v sam vrh razvoja brezžične tehnologije in med prve tri ponudnike rešitev WLAN na svetu.

O podjetju PC H.AND d.o.o.:

Računalniško podjetje PC H.AND d.o.o. (www.pchand.si) je na slovenskem trgu prisotno že 16 let. V podjetju je trenutno 20 zaposlenih. Glavne dejavnosti podjetja so distribucija računalniških komponent, prodaja računalniške opreme priznanih blagovnih znamk, sestavljanje in trženje računalnikov lastne blagovne znamke PCH ter svetovanje, izvajanje in vzdrževanje lokalnih omrežij. Kot uvoznik in prodajalec na slovenskem trgu zastopajo svetovno priznana podjetja, kot so: Philips, Plextor, AOpen, ATI (Sapphire), Gainward, Maxtor, DFI, Buffalo, MemorySolution, YeongYang in Sybari ter so že vrsto let tudi uspešen poslovni partner podjetij HP, Epson, Canon, Panasonic, Cisco Systems in Intel. Program računalniške opreme dopolnjujejo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Martin Yale. Celostno ponudbo pa zaokrožujejo s hitrim, zanesljivim in kakovostnim servisom.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.