Verbatimov 1 GB ključ Store `n` Go U3 Smart Drive

Podjetje Verbatim je na evropski trg poslalo novi prenosni ključ 1 GB Store `n` Go U3 Smart Drive iz serije Store `n` Go USB. Revolucionarni pametni ključ ponuja prenosno računalniško platformo, saj z njim lahko prenašate nanj nameščeno programsko opremo, datoteke, osebne nastavitve, itn. na drug računalnik v okolju Win XP ali 2000.

Na osnovi tehnologije UM™ Smart Drive, se USB ključ spremeni iz klasične napravice za shranjevanje podatkov v USB Smart Drive (pametni ključ). Uporaba je enostavna – vstavite Verbatim U3 Smart Drive v USB priključek na računalniku in uporabnik ga že lahko uporablja. Prenosljive programe lahko poženete s ključa, ne da bi jih bilo potrebno prej namestiti na trdi disk računalnika, na katerem želite uporabljati vsebino s ključa. Tako lahko uporabnik dela v poznanem okolju, ne da bi za seboj pustil kakršnekoli osebne informacije ali sledi obiska. Vse ostane shranjeno na pametnem USB ključu. (Sporočilo za javnost)Kate Purmal, izvršni direktor U3, je komentiral: "Vizija pametnega ključa je omogočiti zasebno, osebno, zaščiteno ter mobilno računalniško izkušnjo na vsakem računalniku. S tem, ko smo platformo zasnovali na U3, Verbatim združuje resnično svobodo mobilnosti s kakovostjo in zanesljivostjo, ki jo kupci pričakujejo od blagovne znamke Verbatim."

Simon Keighley, produktni vodja Verbatim, je k temu dodal: "Naš Store `n` Go U3 Smart Drive, osnovan na platformi U3 in s podporo širokemu razponu pametne programske opreme U3, naredi uporabnikov delovni prostor mobilen. Uporabniki lahko prenašajo elektronsko pošto, aplikacije, osebne nastavitve, zaznamke, bližnjice do najljubših internetnih strani in dokumente s seboj, kamorkoli gredo, ne da bi morali s seboj nositi prenosni računalnik. Tudi strah, da na izposojenem računalniku ni potrebne programske opreme, postane odveč."

Poleg novega ključa dobite v kompletu tudi inovativni vmesnik U3 Launchpad, ki naredi dostop do pametne programske opreme U3 enostaven in hiter. Vsebuje tudi protivirusno zaščito McAfee in napreden varnostni sistem z zaščitnim geslom, ki preprečuje nepooblaščen dostop do shranjenih podatkov na napravi. Dodatne aplikacije za pametno programsko opremo so brezplačno za lastnike Verbatimovih pametnih ključev na voljo na spletni strani www.verbatim-europe.com/U3. Na spletni strani www.u3.com ali neposredno preko Store ‘n’ Go U3 Launchpada je na voljo razširjena knjižnica pametnih aplikacij za izdelovanje varnostnih kopij, organiziranje elektronske pošte in slik, glasbene predvajalnike ter grafiko.Paket vsebuje že nameščeno protivirusno zaščito McAfee, napredne možnosti zaščite z geslom, vrvico za nošenje, nalepko za identifikacijo in navodila za hiter začetek. Za podrobnejše informacije o novi napravi Store `n` Go U3 Smart Drive ali drugih Verbatimovih rešitvah za shranjevanje, obiščite www.verbatim-europe.com. Verbatim distribuira podjetje Trion iz Ljubljane.
www.trion.si

O U3
U3 LCC iz Redwood City v Kaliforniji je razvil inovativno platformo za pametne ključe U3 USB, ki omogočajo osebno delovno okolje, ne samo prenos datotek in podatkov, temveč tudi programske opreme, osebnih uporabniških nastavitev in možnost upravljanja z njimi. U3 pametni ključ hitro, varno in enostavno spremeni osebni računalnik v resnično osebnega, ob izključitvi pa za seboj ne pušča sledi. Za več informacij glejte www.u3.com.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.