Philipsova novost – digitalni foto prikazovalnik

PC H.AND, pooblaščeni distributer in prodajalec monitorjev ter perifernih enot podjetja Philips, predstavlja Philipsov digitalni foto prikazovalnik, ki omogoča izjemno kakovost slike. Gre za prvi digitalni okvir za slike, ki, zahvaljujoč LCD-zaslonu visoke ločljivosti, prinaša enako stopnjo ostrine in svetlosti kot tiskane fotografije. Naprava lahko shrani do 50 fotografij, omogoča pa tudi neposredno prikazovanje s fotoaparata, osebnega računalnika ali pomnilniške kartice. Foto prikazovalnik omogoča prikaz celotne fotografije, katere menjava je izjemno preprosta, vzorca slike za lažje iskanje ter celo krajšo diaprojekcijo. (Sporočilo za javnost)

Uporaba digitalnega foto prikazovalnika s 16,5-centimetrskim barvnim zaslonom visoke ločljivosti in možnostjo prilagajanja svetlosti je izjemno preprosta. Omogoča samodejno nastavitev časovnika prikazovanja in prikaže kar 88 odstotkov več točk na kvadratni palec kot 17-palčni LCD-monitor. Napaja se prek baterije za ponovno polnjenje ali prek omrežja. Vgrajen večrežni bralnik pomnilniških kartic zagotavlja preprosto gledanje in shranjevanje fotografij. Ena reža je namenjena karticam Compact Flash, druge pa karticam Memory Stick, SD ter Multi Media Card.

Pri PC H.AND-u je izdelek že na voljo, in sicer za 49.300,00 SIT (cena vključuje DDV).

Komentarji
Heretic (@Heretic) 15. november 2005 17:06
spet neke igrače, hehe
tomaž (@mju) 15. november 2005 20:26
Kvaaaaaaa dobr
Uroš Uršej (@Lucifix) 15. november 2005 22:30
Zakaj pa ne? Za kakšno novoletno darilo svoji najbolžji je prav lepo darilo - če pa se splača poseči toliko globo v žep pa je drugo.

Saj mogoče že obstaja, a bilo bi dobro še videti kakšno tako napravco v A4 formatu za na steno
Matev (@Matev) 16. november 2005 19:16
napaja se preko baterij?

komu se bo pa dalo menjati baterije vsak dan
tomaž (@mju) 16. november 2005 20:06
ali prek omrežja??

Kaj je to omrežje?
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.