Prihodnost (cenejšega) nakupovanja v Sloveniji

Na spletu je danes začel delovati nov brezplačni specializirani iskalnik www.ceneje.si, ki bo slovenskim potrošnikom prihranil marsikateri tolar, ter olajšal nakupe in iskanje izdelkov zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov v Sloveniji. Tako bodo potrošniki na enem mestu hitro in enostavno dobili vse potrebne informacije o iskanem izdelku, ter njegovih ponudnikih na slovenskem trgu. (Sponzorska novica)

Portal Ceneje.si je na spletni trg lansiralo domače podjetje Preskok in je novost na slovenskem spletu. Nastal je iz želje po lažjem zbiranju ter primerjanju cen in informacij o izdelkih. Iskalniki in filtri na omenjeni strani pomagajo hitro in zanesljivo poiskati želene izdelke. Na enem mestu tako vidimo ponudbo izdelkov trgovin (spletnih in fizičnih) iz vse Slovenije in njih primerjave. Izdelke obiskovalci lahko primerjajo med seboj po ceni, tehničnih lastnostih in zalogi. Še bolj natančni pa lahko pregledajo tudi ocene kakovosti ponudnikov, izdelkov ter pogoje plačila in dostave, podatke opravljenih strokovnih testov ter izkušnje, mnenja in ocene ostalih uporabnikov. Vse to je omogočeno na isti strani ter v isti obliki, kar zagotavlja preglednost, uporabnost in predvsem prihranek časa.Portal bo močno vplival na razmere na trgu izdelkov zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov v Sloveniji. V svetu je uporaba tovrstnih portalov pripeljala do sprememb nakupnih procesov in navad. Neposredna primerjava trgovcev med seboj se odraža v nižjih cenah in kakovostnejših prodajnih storitvah ter v hitrejšem spreminjanju razmerij na trgu. Kljub temu pa je zanimivo, da izkušnje po raziskavah v tujini (primer: www.Geizhals.at) kažejo, da sta se trgovcem promet in zaslužek po njihovi vključitvi v takšne portale celo povečala.

# # #

Dodatno:
Redno osvežene cene
Pri Ceneje.si so razvili tehnološko rešitev, ki redno osvežuje cene in ostale informacije o prodajnem programu trgovcev. Podatke zbirajo s pomočjo posebne programske opreme, ki redno pregleduje spletne strani ponudnikov in s pomočjo trgovcev, ki redno pošiljajo sveže podatke o njihovem prodajnem programu.

Posredovalec informacij in pomoč, ne prodajalec
Ceneje.si zgolj posredovalec informacij in ne prodajalec. Vse hitrejši življenjski ritem ter pomanjkanje časa nas silita v učinkovitejše zbiranje informacij in s tem v pametnejši način potrošnje. Prav zaradi tega sta temeljna cilja portala posredovati strogo objektivne in vedno sveže informacije o ponudbi na trgu ter pomagati uporabnikom, da opravijo zase najugodnejši nakup. S tem lahko prihranijo denar, čas in pa seveda nepotrebni stres pri iskanju informacij in ponudb.

Pomoč pri novoletnih nakupih
Portal lahko pomaga marsikomu, da se izogne stresu novoletnih nakupov, saj bo lahko v času velike predbožične gneče v trgovinah in na cestah opravil dobre nakupe kar iz domačega naslonjača.

Dodatne informacije:
Zeljko Radilovic
Preskok d.o.o.
Linhartova 11A (p.p.2511)
1000 Ljubljana, SLOVENIA

GSM: 041 / 768-693
Tel./fax: 01 / 230-15-75
E-mail: [email protected]
www.ceneje.si
Komentiranje te novice je onemogočeno.