Kyocerini fotokopirni stroji in večnamenske naprave najbolj zanesljive

Kyocera je na podlagi raziskave Copier Dealer Reliability Survey, opravljene med prodajalci, prejela priznanje podjetja Industry Analyst za najbolj zanesljive fotokopirne stroje in večnamenske naprave. Kyocera je bila prejemnik tega uglednega priznanja trikrat v zadnjih štirih letih. Priznanje temelji na raziskavi o najbolj zanesljivih kopirnih strojih in večnamenskih napravah, v kateri so sodelovali vodje servisa pri prodajalcih naprav. Rezultati raziskave so objavljeni v mesečnem biltenu The Office Products Analyst (OPA), ki ga izdaja podjetje Industry Analyst. (Sporočilo za javnost)

»Kyocerini dobri rezultati v tej raziskavi, skupaj z dosežki v zadnjih štirih letih, kažejo, da so Kyocerine naprave izredno zanesljive in da so lahko merilo za industrijo na tem pomembnem področju,« je dejal Andy Slawetsky, podpredsednik pri Industry Analyst. »Kyocero morajo upoštevati vsi, ki iščejo opremo za kopiranje, še posebej, če je najbolj pomembna zanesljivost.«

Jedro Kyocerine tehnologije ECOSYS je patentiran boben iz amorfnega silicija (ASi) z dolgotrajno življenjsko dobo, ki omogoča ponovno zamenjavo tonerja brez zamenjave tiskalnega valja. To ne znižuje samo odpadkov, ampak za dve tretjini tudi stroške zamenjave tonerja v primerjavi z drugimi tiskalniki. Dolgotrajne komponente prav tako zagotavljajo daljše intervale med servisnimi obiski, kar prispeva k manjšim stroškom in krajšim časom nedelovanja.

V raziskavi podjetja Industry Analyst so servisne tehnike pri prodajalcih zaprosili, da na različnih področjih ocenijo blagovno znamko, ki jo najbolj poznajo. Skupna zanesljivost je celotno povprečje iz vseh posameznih kategorij. Te vključujejo dobičkonosnost servisiranja izdelka, zanesljivost delov, zanesljivost izdelka ob prvi predstavitvi, nadaljnja zanesljivost izdelka in zanesljivost obnovljenih naprav.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.