Canon eCopy ShareScan

Canon je predstavil izdelka, ki uporabnikom Canonovih večfunkcijskih naprav omogočata enostavno vnašanje podatkov s papirnih dokumentov v programske aplikacije in elektronske dokumentne tokove. eCopy ShareScan OP v3.1 in eCopy ScanStation v3.1 omogočata pretvarjanje tiskanih gradiv v elektronsko obliko, ki je združljiva z več kot 45 programi, vključno z Microsoftovima Exchange in Outlook.

eCopy ShareScan OP je programska oprema za optično branje in distribucijo dokumentov, ki papirne dokumente vključi neposredno v delovne tokove pomembnih poslovnih procesov, kot so poročanje, administracija, upravljanje z dokumenti, računovodstvo, kadrovanje in upravljanje odnosov s strankami. Programska oprema ShareScan OP deluje na večfunkcijskih napravah, ki podpirajo platformo MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform) in na sistemu eCopy ScanStation, priključenem na Canonovo večfunkcijsko napravo. eCopy ScanStation je integriran sistem, ki večfunkcijsko napravo opremi z na dotik občutljivim zaslonom, tipkovnico in računalnikom. (Sporočilo za javnost)

»Sodelovanje s podjetjem eCopy je našo serijo večfunkcijskih naprav okrepilo z izjemnimi zmožnostmi upravljanja in urejanja papirnih dokumentov,« je dejal Adam Gillbe z oddelka Profesionalne rešitve v Canon Europe. »Rezultat je enostavna rešitev za optično branje in distribucijo dokumentov, ki jo lahko ponudimo svojim strankam za potrebe digitalnega shranjevanja in upravljanja z dokumenti.«

Alan Cornwell, direktor v eCopy Europe, je ob predstavitvi sistema povedal: »Vse več podjetij ima potrebo po neposrednem vključevanju papirnih dokumentov v elektronske dokumentne tokove. Neodvisni trgovci programske opreme lahko to potrebo izkoristijo z našim paketom za programske razvijalce, ki omogoča hiter in enostaven dostop do bralnih zmogljivosti Canonovih večfunkcijskih naprav. To omogoča branje dokumentov s Canonovo napravo in neposreden vnos v aplikacije, pri čemer se znižajo stroški in pospeši tok informacij, ki so bile doslej zajete v papirnih dokumentih.«

Programska oprema eCopy ShareScan OP prinaša pomembno spremembo v načinu branja dokumentov v poslovnih aplikacijah. Njena arhitektura in pripadajoči paket za programske razvijalce omogočata neodvisnim trgovcem programske opreme enostaven dostop do bralnih storitev eCopy na Canonovih večfunkcijskih napravah. Med temi storitvami so optično prepoznavanje znakov (OCR), obdelovanje slik, izdelava datotek PDF in 128-bitno šifriranje.

eCopy Connectors so namenjeni integraciji Canonovih večfunkcijskih naprav in poslovnih programskih aplikacij, s čimer se poveča učinkovitost zajema, sledenja in upravljanja papirnih dokumentov. eCopy Connectors so zasnovani tako, da zagotavljajo zanesljiv vnos papirnih dokumentov v aplikacije v manj kot 60 sekundah. Spremembe uporabniških profilov, pooblastil ali datotečnih map, vnesene kjerkoli v omrežju, se izvedejo v realnem času na Canonovi večfunkcijski napravi. Upravljanje informacij je tako enako učinkovito neposredno na kopirnem stroju kot na kateremkoli računalniku v omrežju.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.