Canon okrepil ponudbo Laser Shot s tiskalnikom LASER SHOT LBP3300

Canon je predstavil LASER SHOT LBP3460, Canonov črno-beli tiskalnik s podporo za PCL iz ponudbe Laser Shot. LBP3460 podpira PCL5e in PCL6 ter UFR II – Canonovo lastno tehnologijo PDL – s čimer prinaša v ponudbo Laser Shot prednosti serij imageRUNNER. Vključuje standardno vgrajeno podporo za omrežno povezovanje in obojestransko tiskanje. Tiskalnik na minuto natisne do 33 strani, prostora pa je za največ 850 listov. S podporo PCL in omrežnimi funkcijami je zlasti primeren za večje domače pisarne in poslovna okolja. (Sporočilo za javnost)

Značilnosti tiskalnika LASER SHOT LBP3300:

  • standardno vgrajeno obojestransko tiskanje,
  • tiskanje s hitrostjo do 21 strani na minuto, prva stran natisnjena v manj kot 9 sekundah,
  • hiter začetek tiskanja in takojšnja pripravljenost na delo s tehnologijama CAPT in On Demand Fixing,
  • kompaktna in oblikovno privlačna naprava,
  • prostor za največ 500 listov z dodatno kaseto za 250 listov,
  • ponudba dveh kartuš All-in-One.

Novi tiskalnik LASER SHOT LBP3300 je nov izdelek v ponudbi Laser Shot in se uvršča nad model LASER SHOT LBP3200 kot najbolj zmogljivi črno-beli enonamenski tiskalnik.

Obojestranski tisk kot standard

LBP3300 je, da bi pomagal malim in domačim pisarnam pri zmanjševanju porabe papirja in skupnih stroškov, standardno opremljen s podporo obojestranskemu tiskanju.

Hiter in učinkovit

V dinamičnih delovnih okoljih zagotavlja LBP3300 izjemno hitrost tiskanja do 21 strani na minuto. Vendar za visoko hitrost ni žrtvovana kakovost – profesionalni standardni tisk ima ločljivost, enakovredno 2400x600 točkam na palec.

Napredna tehnologija tiskanja

Tehnologija CAPT (Canon Advanced Printing Technology) uporablja hitro obdelavo in učinkovito tehnologijo stiskanja, kar zagotavlja hiter izpis. CAPT prav tako vključuje uporabniku prijazen uporabniški vmesnik. Skupaj s tehnologijo On Demand Fixing LBP3300 ne zahteva ogrevanja in ustvari prvi izpis že v manj kot 9 sekundah.

Velikost je pomembna

LBP3300 je kompaktna delovna naprava, ki je primerna za katerokoli malo ali domačo pisarno. Z dvobarvno obliko nadaljuje oblikovalske trende, postavljene pri modelih LBP2900 in LBP3000.

Povežite z omrežjem

Omrežna plošča NB-C1 za tiskalnik LBP3300 je prvi omrežni vmesnik pod Canonovo blagovno znamko za gostiteljske tiskalnike. Gre za dodatno funkcijo tiskalnika, zaradi česar je le-ta zlasti primeren za več uporabnikov, povezanih v omrežje. LBP3300 je standardno opremljen z vrati USB 2.0 High Speed.

Zmogljivost in donos

Da bi pisarnam zagotovil veliko število izpisov, vključuje LBP3300 prostor za 500 listov z dodatno kaseto za 250 listov. Za še večje povečanje učinkovitosti sta na voljo dve kartuši – kartuša 708, s katero je mogoče natisniti 2.500 strani, in večja kartuša 708H za 6.000 strani. Obe kartuši sodita med kartuše All-in-One. Omogočata upravljanje na sprednji strani naprave in enostavno vzdrževanje. Kartuše All-in-One vsebujejo nujne dele tiskalnika, kar pomeni, da je z zamenjavo le-ta skoraj tak kot nov.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.