Canon predstavil tiskalnik Laser Shot s podporo za PCL

Canon je predstavil LASER SHOT LBP3460, Canonov črno-beli tiskalnik s podporo za PCL iz ponudbe Laser Shot. LBP3460 podpira PCL5e in PCL6 ter UFR II – Canonovo lastno tehnologijo PDL – s čimer prinaša v ponudbo Laser Shot prednosti serij imageRUNNER. Vključuje standardno vgrajeno podporo za omrežno povezovanje in obojestransko tiskanje. Tiskalnik na minuto natisne do 33 strani, prostora pa je za največ 850 listov. S podporo PCL in omrežnimi funkcijami je zlasti primeren za večje domače pisarne in poslovna okolja.Canon je predstavil LASER SHOT LBP3460, Canonov črno-beli tiskalnik s podporo za PCL iz ponudbe Laser Shot. LBP3460 podpira PCL5e in PCL6 ter UFR II – Canonovo lastno tehnologijo PDL – s čimer prinaša v ponudbo Laser Shot prednosti serij imageRUNNER. Vključuje standardno vgrajeno podporo za omrežno povezovanje in obojestransko tiskanje. Tiskalnik na minuto natisne do 33 strani, prostora pa je za največ 850 listov. S podporo PCL in omrežnimi funkcijami je zlasti primeren za večje domače pisarne in poslovna okolja. (Sporočilo za javnost)

LASER SHOT LBP3460 vključuje:

  • podporo za PCL5e, PCL6 in UFR II,
  • hitrost tiskanja 33 strani na minuto, prvi izpis v približno 8 sekundah,
  • vgrajeno omrežno podporo,
  • vgrajeno obojestransko tiskanje,
  • fiksiranje na zahtevo in izbor dveh kartuš All-in-One.

LASER SHOT LBP3460 je nov izdelek v ponudbi Laser Shot, ki med tiskalniki Laser Shot s podporo za PCL zamenjuje model LASER SHOT LBP2000.

Združljivost PCL

LBP3460 podpira PCL5e in PCL6, s čimer je primeren za enostavno zamenjavo v kateremkoli okolju PCL. UFR II je arhitektura, na kateri temeljijo Canonovi profesionalni tiskalniki in fotokopirni stroji iz serij imageRUNNER. Zagotavlja enostavnost delovnega toka v obstoječem omrežju.

Hiter in učinkovit

LBP3460 zagotavlja hitro tiskanje s hitrostjo 33 strani na minuto, izpis pa se ustvari pri ločljivosti, enakovredni 2400x600 točkami na palec (s tehnologijo Automatic Image Refinement, AIR). Zaradi tehnologije On Demand Fixing LBP3460 ne potrebuje ogrevanja in izpiše prvo stran v približno 8 sekundah.

Pripravljen na omrežje

Standardno je vgrajena podpora za omrežje, kar tiskalniku LBP3460 omogoča neposredno povezovanje v omrežje uporabnika s kateregakoli osebnega računalnika. Podprta je Canonova omrežna programska oprema NSDI, NSC in Remote UI. Tiskalnik je opremljen z vrati USB 2.0 High Speed.

Varčno obojestransko tiskanje

LBP3460 ima standardno vgrajeno obojestransko tiskanje, s čimer zmanjšuje porabo papirja in skupne stroške.

Zmogljivost in donos

Za spoprijemanje z zahtevami v obremenjenih pisarnah vključuje LBP3460 prostor za največ 850 strani z dodatno kaseto za 500 listov. Standardno je vključen podajalnik papirja za 250 listov in 100-listni večnamenski pladenj. Za višjo učinkovitost sta na voljo dve kartuši – kartuša 710 za tisk 6.000 strani in večja kartuša 710H za tisk 12.000 strani. Obe kartuši sodita med kartuše All-in-One, kar omogoča enostavno vzdrževanje. Tovrstne kartuše vsebujejo bistvene dele tiskalnika, kar pomeni, da je ta po zamenjavi skoraj kot nov.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.