Olympus v slovenščini...

Nova kolekcija digitalnih kamer, ki jih Olympus pripravlja za pomlad in poletje 2006, prinaša še eno novost, ki bo prijetno presenetila uporabnike digitalnih kamer Olympus.

Vsi novi modeli iz serij FE- in Mju bodo namreč podpirali lokalno verzijo grafičnega uporabniškega vmesnika za upravljanje s kamero. Lokalne različice bodo na trgu v prvih pomladanskih dneh, na voljo pa bo kar 25 evropskih jezikov, tudi slovenski! Slovenski uporabniki ga bodo lahko naložili v svojo kamero z Olympusovih spletnih strani www.olympus.si. Postopek bo povsem enostaven: potrebno bo samo povezati kamero in osebni računalnik z USB kablom ter se priključiti na Internet. Programska oprema OLYMPUS Master, ki je priložena digitalnim kameram, bo v nekaj minutah posodobila program kamere in naložila lokalno različico programske opreme. Tako bodo pojasnila tematskih programov, funkcije pomoči (GUIDE) s pojasnili o posameznih nastavitvah in funkcije menijev v slovenskem jeziku. (Sporočilo za javnost)

Prav tako je različica programa OLYMPUS Master že na voljo v slovenskem jeziku in jo lahko posodobite na enostaven način v samem programu. Namenjena je uporabnikom digitalnih kamer, ki ne govorijo tujih jezikov kot tudi tistim, ki si želijo programsko opremo v svojem jeziku.

Tako je Olympus še enkrat dokazal, da želi ustreči svojim kupcem in zadovoljiti vse njihove fotografske potrebe. Tokrat je Olympus poskrbel za vse, ki ne govorijo tujih jezikov, kar je bila velika ovira pri uporabi prednosti, ki jih prinaša digitalna fotografija. ;

Pri Olympusu so za začetek leta 2006 pripravili novo kolekcijo kompaktnih digitalnih kamer. Že na sejmu PMA v Orlandu 26. februarja 2006 so predstavili številne nove modele: začetnikom na področju digitalne fotografije je namenjenih pet novih modelov FE: FE-115, FE-130, FE-140, FE-150 in FE-160, za tiste zahtevnejše pa so pripravili še tri zanimive modele iz priljubljene serije Mju: Mju-700, Mju-720SW in Mju-810. Novi modeli se ponašajo s številnimi prednostmi. Pri modelih iz serije FE moramo omeniti edinstveno in značilno obliko, večji LCD zaslon, kovinsko ohišje, večjo ločljivost, funkcijo vodnika GUIDE, ki uporabnika popelje skozi menije kamere, ter bolj vzdržljive baterije.


Olympus FE-115


Olympus FE-150

Kupci Olympusovih izdelkov bodo letos veliko lažje spoznali in osvojili številne funkcije svojih novih digitalnih kamer: v vse modele obeh serij je namreč vgrajena funkcija vodnika – GUIDE. Na LCD zaslonu lahko uporabnik prebere pojasnila o posameznih funkcijah ter navodila za njihovo uporabo v različnih situacijah. ;

Uporabnikom novih digitalnih kamer pa bo to pomlad na voljo tudi različica vmesnika za digitalne kamere v slovenskem jeziku, ki jo bodo lahko naložili z Olympusove spletne strani. Postopek bo povsem enostaven: potrebno bo samo povezati kamero in osebni računalnik s kablom USB ter se priključiti na Internet. Programska oprema OLYMPUS Master, ki je priložena digitalnim kameram, bo v nekaj minutah posodobila program kamere in naložila lokalno različico programske opreme. Tako bodo pojasnila tematskih programov, funkcije pomoči (GUIDE) s pojasnili o posameznih nastavitvah in funkcije menijev v slovenskem jeziku.


Olympus Master

Različica programa OLYMPUS Master v slovenščini je že na voljo in si jo lahko naložite z Olympusove spletne strani www.olympus.si. Namenjena je uporabnikom digitalnih kamer, ki ne govorijo tujih jezikov, pa tudi tistim, ki si želijo programsko opremo v svojem jeziku.

Olympus je z združevanjem lokalnega in globalnega postal prva in edina družba na področju fotografije, ki ponuja svojim uporabnikom enostavno in popolno rešitev - grafični uporabniški vmesnik (GUI – Graphical User Interface) in programsko opremo OLYMPUS Master v njihovem jeziku.
;
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.