Kodak EasyShare V570

Kodak EasyShare V570 je prvi digitalni fotoaparat na trgu z dvojnim sistemom leč, kombinacija širokokotne fiksne leče in leče s trikratno optično povečavo.

Kodak V570 ima dvojni objektiv z Retinar Dual Lens tehnologijo, ki je kombinacija 3x optičnega zooma (39-117mm) in ultra širokokotnega objektiva (23mm) - skupaj 5x optični zoom, kar omogoča odlično zajemanje posnetkov, bodisi skupinskih fotografij, pokrajin, portretov ali bližnjih posnetkov. Kodak V570 je v svojem razredu edini, ki ponuja tako širok vidni kot v majhnem in kompaktnem ohišju debeline le 2,5mm. Zahvaljujoč dvojnemu sistemu leč se steklene SCHNEIDER-KREUZNACH C-VARIOGON prizma leče med fotografiranjem ne iztegnejo iz ohišja. (Sporočilo za javnost)

EasyShare V570 ima dva senzorja po 5 milijonov točk- za vsako leče svojega, 2.5 inčni LCD zaslon ter veliko uporabnih funkcij kot na primer edinstveno panoramsko slikanje, kjer lahko s tremi posnetki, katere aparat avtomatsko »zlepi«, zajamemo vidni kot 180 stopinj. Aparat ima 32MB vgrajenega spomina ter režo za SD spominsko kartico. V570 snema video TV kvalitete do 30 fps z uporabo napredne MPEG-4 kompresije. Vgrajen stabilizator slike zmanjšuje tresenje slike, med snemanjem videa lahko sliko tudi zoomiramo, s pomočjo funkcije still picture pa lahko shranimo in natisnemo katerikoli kader iz posnetka. Kodak Easyshare V570 ima priloženo priklopno postajo Photo Frame Dock 2 za enostavni prenos slik v računalnik in polnjenje baterij ter programsko opremo Kodak Easyshare Software.


Tehnologija dvojnih leč KODAK RETINAR Dual Lens Technology, ki je vgrajena v V570 prinaša dvoje kvalitetnih SCHNEIDER-KREUZNACH C-VARIOGON leč; širokokotne leče (ekvivalent 23 mm) in leče z optično povečavo (skupaj 5X optični zoom).

CEBIT 2006: Na letošnjem sejmu CEBIT-u je nemška računalniška revija Chip podelila svoje nagrade – Oscarje v 5 kategorijah. V kategoriji »Novosti v digitalni fotografiji« je podelila nagrado prav Kodakovem digitalnem fotoaparatu EasyShare V570 zaradi njegove inovativne tehnologije dvojnih leč.


Z digitalno kamero V570 lahko zajemate video TV kvalitete do 30 fps z zvokom. Še več pa pa vam omogočajo napredne video možnosti: format MPEG-4, zoom med zajemom videa, stabilizacija slike, urejanje videa in možnosti tiskanja.


Kodak EasyShare V570
5.36 milijonov točk
5x optični zoom, 4x digitalni zoom
leče Scheneider-Kreuznach C-Varigon
ekvivalent 35mm 39–117 mm
goriščna razdalja: 3.9 (wide), 4.4 (tele)
spomin: 32+reža za SD/MMC kartico
LCD zaslon 2.5 palcev (inch), 6.35 cm, visoka ločljivost, vidni kot 170°
stabilizacija video slike, ročno ostrenje slike
makro ostrenje: 5 cm
21 programov fotografiranja in 5 barvnih načinov
3x ZOOM med snemanjem
ostrenje med snemanjem
priključki: A/V izhod, KODAK camera Dock/Printer Dock priključek, USB 2.0,
priloženo: Li-ion baterijia (KLIC-7001-akumulatorska), Photo Frame Dock 2, USB 2.0 kabel, trakec za zapestje, EASYSHARE software, Nastavek za Camera in Printer Dock, torbica
masa: 125 g - brez baterij
dimenzije: 101 × 49.8 × 20.4 (ŠxVxD) v mm
garancija: 12 mesecev


S pomočjo priloženega Photo Frame Dock 2 si lahko svoje posnetke ogledujete na 6,4 cm (2,5 palčnem) LCD zaslonu z visoko ločljivostjo. Posnetke pa lahko tudi enostavno prenašate na npr. računalnik ali le napolnite kamero.


Zahvaljujoč načinu, ki zlepi več posnetkov v panoramski posnetek lahko sedaj zajamete vidni kot 180 stopinj.


Z dodatnim tiskalnikom KODAK EASYSHARE Printer Dock Plus Series 3, si lahko sami stiskate realistične in obstojne fotografije v le 90 sekundah ali prenašate slike na računalnik in napolnite baterije vaše kamere.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.