Plextor predstavil nova prenosna trda diska, odporna na udarce

PC H.AND, pooblaščeni uvoznik in prodajalec izdelkov podjetja Plextor, je predstavil nova Plextorjeva prenosna trda diska, ki sta odporna na udarce. PX-SP08U in PX-SP12U odlikujeta zmogljivosti 80 in 120 GB. Izjemno lahki napravi sta opremljeni z ovojem iz silikona, tako da ju neizogibni udarci in sunki ne poškodujejo. Na voljo sta v priročni torbici, ki zagotavlja dodatno varnost pred praskami in drugimi morebitnimi poškodbami.

Trda diska PX-SP08U in PX-SP12U sta izjemno kompaktna in lahka, tehtata namreč le 170 gramov, ter omogočata prenos podatkov s hitrostjo USB 2.0. Z nameščeno programsko opremo PlexTools Professional HDD pa omogočata tudi zaščito podatkov z geslom. (Sporočilo za javnost)

Plextor je predstavil tudi novo enoto v svoji zbirki poslovnih naprav NAS – tihi trdi disk PX-EH16L z zmogljivostjo 160 GB, ki je namenjen predvsem malim podjetjem in poslovnim domačim uporabnikom. Izdelek vključuje tiskalniški strežnik, ki omogoča uporabo tiskalnika prek omrežja, ko je ta povezan prek USB-ja. Omogoča tudi vzpostavitev urnika samodejnega varnostnega shranjevanja z naprave NAS na zunanji trdi disk enake zmogljivosti, ki je prav tako povezan prek USB-ja.

Plextor za vse tri trde diske nudi dvoletno garancijo za države EU, Norveško in Švico, medtem ko v vseh ostalih državah velja enoletna garancija.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.