Hahnel baterijsko držalo za Canon EOS 350D in 2700 mAh AA Ni-MH baterije

Priznani irski proizvajalec polnilnih baterij, polnilcev in nadomestnih Li-Ionskih akumulatorjev za digitalne fotoaparate in kamkorderje je najavil prihod polnilnih AA Ni-MH baterij s kapacieto kar 2700 mAh ter kompaktno baterijsko držalo za DSLR kamero Canon EOS 350D.

Polnilne Ni-MH AA baterije z najvišjo kapaciteto doslej: Nove polnilne AA baterije z izjemno visoko kapaciteto, 2700 mAh, so namenjene uporabi v digitalnih fotoaparatih in zagotavljajo odlično napetostno stabilnost. Testi kažejo, da polnilne Ni-MH baterije Hahnel zadržijo napetost nad 1,2V tudi pri več kot 70% porabljene energije in s tem preprečijo prezgoden izklop porabnika (digitalnega fotoaparata) in s tem optimalno izrabo akumulirane energije. (Sporočilo za javnost)

Hahnel 1,25V 2700 mAh Ni-MH AA polnilne baterije uporabljajo inovativen Hahnelov sistem barvnega označevanja po parih in bodo na voljo v blister pakiranju (4 kosi), priložen bo tudi praktičen nosilec za shranjevanje baterij.
Baterijsko držalo Hahnel za Canon EOS 350D

Hahnel širi ponudbo cenovno ugodnih baterijskih držal, namenjenih povečanju zaloge energije in znižanju težišča fotoaparata. Po modelih, namenjenih fotoaparatoma Nikon D50 in D70/70s je za to pomlad že najavljen tudi model za popularni Canon EOS 350D, Hahnel HC-350D.

Hahnelovo baterijsko držalo omogoča hkratno vstavljanje dveh Li-Ion akumulatorjev NB-2LH (Canon) oziroma HL-2LHP (Hahnel), s priloženim dodatnim nosilcem pa tudi 6 baterij velikosti AA, pri čemer se seveda priporoča uporaba polnilnih Ni-MH baterij. Poleg povečane avtonomije delovanja fotoaparata se z uporabo baterijskega držala tudi zniža težišče, kar močno olajša držanje in uporabo fotoaparata, še posebej če uporabljate objektiv z daljšo goriščno razdaljo. Na držalu je tudi poseben prostor, kamor se spravijo baterijska vratca, katera se med montažo držala odstranijo.

V blister pakiranju se nahaja baterijsko držalo, dva visokozmogljiva Li-ion akumulatorja HL-2LHP in dodaten nosilec za uporabo AA baterij.

Komentarji
Matev (@Matev) 5. april 2006 20:50
v čem se 2700 tako razlikuje od 2500 ki že obstajajo
razlika pač le ni tako drastična
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.