Posodobitve strojno-programske opreme za Olympus E-330 in E-300

Olympus je pripravil posodobitvi strojno-programske opreme za svoje digitalne SLR kamere iz serije E-System, E-330 in E-300. Najnovejša posodobitev strojno-programske opreme za E-330 omogoča samodejno ostrenje tudi v načinu Macro Live Preview – (Predogled žive slike v načinu makro). Obenem posodobitvi izboljšata natančnost ekspozicije v načinu makro in pri točkovnem merjenju svetlobe. Posodobitvi sta na voljo za takojšnje nalaganje. (Sporočilo za javnost)

Uporabniki kamer E-330 in E-300 lahko spet enkrat izrabijo prednosti, ki jih zagotavljajo Olympusove odlične poprodajne storitve. Najnovejše posodobitve strojno-programske opreme za Olympusove kamere štiritretjnskega sistema dodatno izboljšajo delovanje kamer in s tem zagotavljajo še več zadovoljstva pri fotografiranju.

Osnovne izboljšave, ki jih prinaša strojno-programska oprema Verzije 1.2 za Olympus E-330:

  • samodejna ostritev (AF) je možna tudi v načinu B predogleda žive slike (Macro Live Preview):
    Ob pritisku na tipko AEL/AFL se zrcalo spusti; preden se zrcalo pomakne nazaj, se aktivira enojni AF, kar omogoči predogled žive slike.
  • Bolj natančna ekspozicija:
    Natančnost merjenja ekspozicije pri fotografiranju v načinu makro in pri točkovnem merjenju svetlobe je izboljšana.

Osnovne izboljšave, ki jih prinaša strojno-programska oprema Verzije 1.4 za Olympus E-300:

  • Bolj natančna ekspozicija:
    Natančnost merjenja ekspozicije pri fotografiranju v načinu makro in pri točkovnem merjenju svetlobe je izboljšana.

Obe posodobitvi strojno-programske opreme, verzija 1.2 za E-330 in verzija 1.4 za E-300, sta že na voljo za nalaganje. Postopek je preprost – zaženite programsko opremo Olympus Master / Olympus Studio, s pomočjo kabla USB priključite kamero na osebni računalnik in se prijavite na internet. V servisnem meniju programske opreme Olympus Master / Olympus Studio izberite funkcijo Update Camera (Posodobitev kamere), in posodabljanje se takoj začne.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.