Shooting z modeli

Na našem forumu lahko večkrat zasledimo, da nekateri izmed vas ne najdete primernih modelov za vaše fotografije. Na portalu se trudimo upoštevati vaše želje in reševati vaše probleme, zato vam ponujamo nekaj, kar bo zanimalo vsakega, ki fotografira ljudi ali pa bi se v tem rad resneje preizkusil. Ponujamo vam shooting z modeli, ki bo potekal 26. avgusta.

Morda bi se radi le preizkusili v delu s profesionalnimi modeli ali pa vas zanima zgolj praktično delo, manj pa teoretični del, ki ste ga deležni že na naših delavnicah, zato je omenjen dogodek primeren za zelo širok krog fotografov.

Strnjen program:

- trajanje: 16-19.30 z vmesnim polurnim odmorom
- cena: 6.000 SIT
- 2 modela (2 manekenki)
- št. udeležencev: 12. Vsak bo fotografiral samostojno pol ure ali v paru (čas fotografiranja se podvoji). Ostali udeleženci lahko med tem časom fotografirajo, a pri tem ne smejo ovirati tistih, ki fotografirajo samostojno.
-lokacija: Metelkova, prvi del fotografiranja (16-17.30) in Tivoli (18-19.30)


Ker je trenutno Lucifix na dopustu, tokrat ne bo objavljena novica (v kateri je tudi prijavnica) in bi vas zato prosil, da se na delavnico prijavite na [email protected] ali [email protected] V mail prosim napišite ime in priimek, naslov, gsm in morebitna vprašanja oz pripombe.

V primeru dežja se shooting prestavi.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.