Olympus M-XD2GM

Olympus predstavlja novo spominsko kartico tipa M – 2 Gb xD-Picture Card™, napredno ultrakompaktno spominsko kartico, namenjeno uporabi v digitalnih fotoaparatih. Z zmogljivostjo shranjevanja podatkov do 2 GB bo ta nova kartica M-xD 2GM najzmogljivejša izmed spominskih kartic xD-Picture Card™, ki so na voljo na tržišču. (Sporočilo za javnost)
Z razvojem naprednih funkcij za snemanje videoposnetkov, običajno vgrajenih v digitalne fotoaparata, ter zahtevah po vedno bolj kakovostni digitalni sliki se je pojavila tudi potreba po bolj zmogljivih in bolj učinkovitih spominskih medijih za digitalne fotoaparate.

Olympusova spominska kartica xD-Picture Card™ M-XD2GM tipa M-series zagotavlja 2 GB spomina, mere te ultrakompaktne spominske kartice pa ostajajo minimalne: 25,0 (Š) x 20,0 (V) x 1,7 mm (V).

Uporabnik Olympusovega digitalnega fotoaparata z 8 megapiksli bo tako lahko na eno spominsko kartico shranil približno 1000 posnetkov, posnetih v kakovosti HQ!

Olympusova nova spominska kartica xD-Picture Card™ pa ne podpira samo ekskluzivne Olympusove opcije panorama, ampak z vnosom vstopne kode v programsko opremo Olympus Master (verzija 1,4 ali novejša) omogoča tudi priljubljene funkcije za dodajanje umetniških učinkov - 3D, oljna slika, akvarel in strip. Posameznim karticam tipa M so celo priložena 3D očala!

Spominske kartice M-xD 2GM so rezultat najsodobnejše tehnologije za shranjevanje velike količine podatkov, temelječe na večnivojskih celicah. Ta nova tehnologija, ki omogoča povečanje zmogljivosti spominskih kartic, je uporabljena pri zasnovi vseh novih spominskih kartic xD-Picture Card™ tipa M.

Osnovne značilnosti
- Najsodobnejša tehnologija MLC (Multi-Level Cell) za veliko pomnilniško zmogljivost
- Ultrakompaktne mere: 25,0 (Š) x 20,0 (V) x 1,7 mm (G)
- Zmogljivost 2 GB
- Funkcije panorama, umetniški učinki
- Priložena 3D očala

Opombe:
M-xD 2GM ni primerna za vse modele digitalnih fotoaparatov. Pred nakupom preverite kompatibilnost v razpredelnici na Olympusovi spletni strani.
Vstopna koda je priložena kartici.
Imena družb in izdelkov, navedenih v tem obvestilu za javnost, so registrirane blagovne znamke posameznih družb.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.