Novi tiskalniki SELPHY

Canon je posodobil serijo tiskalnikov SELPHY s tremi novimi modeli – s stilsko oblikovanim SELPHY ES1 ter izjemno kompaktnima SELPHY CP730 in CP720. ES1 je kompakten pokončni foto tiskalnik z uporabnim ročajem za prenašanje in z možnostjo uporabe dodatne baterije, zato je primeren tudi za takojšnje tiskanje fotografij na posebnih dogodkih in na počitnicah. SELPHY CP730 in CP720 nadomeščata modela CP710 in CP510, odlikuje pa ju 2- oziroma 1,5-palčni zaslon LCD in privlačna oblika. CP730 ponuja večje ustvarjalne možnosti s funkcijo My Colors, tiskalnik nižjega razreda CP720 pa ima več možnosti povezovanja kot njegov predhodnik. (Sporočilo za javnost)

Novi foto tiskalniki SELPHY imajo priročen USB-kabel z navijalnim mehanizmom, ki poenostavi povezovanje s fotoaparatom prek sistema Direct Print ali PictBridge. Prav tako pa uporabnikom omogočajo neposredno tiskanje z večine pomnilniških kartic. Z novim črnilom natisnejo fotografije visoke kakovosti, ki se ob pravilnem shranjevanju lahko ohranijo do 100 let, cena izpisa pa je samo 29 evro centov.

SELPHY ES1
Tiskalnik je opremljen s procesorjem DIGIC II, ki poganja tudi Canonove fotoaparate najvišjega razreda, in zna samodejno odpraviti pogoste napake pri fotografiranju, kot so rdeče oči ali podosvetljeni portreti. Uporabnikom omogoča večjo ustvarjalnost z velikim izborom zabavnih funkcij: tiskanje foto koledarjev z več predlogami, osvetlitev ali potemnitev kožnih odtenkov in poživitev barv.

ES1 uporablja nove kasete, imenovane Easy Photo Pack, ki vsebujejo črnila in foto papir. Na voljo je sedem formatov, ki omogočajo tiskanje fotografij in razglednic v različnih velikostih. Format tiska je moč enostavno spremeniti z zamenjavo kasete.

Lastnosti foto tiskalnika SELPHY ES1 so:
• Papir in črnila na voljo v eni kaseti Easy Photo Pack
• Kompaktna, pokončna zasnova z ročajem in navijalnikom kabla USB
• Cenovno ugodno foto tiskanje s ceno izpisa 29 evro centov
• Fotografije visoke kakovosti izdelane v 69 sekundah s procesorjem DIGIC II
• 2,5-palčni LCD-zaslon s širokim vidnim kotom
• Brezžično povezovanje prek vmesnikov IrDA, Bluetooth in z aparatom Digital IXUS WIRELESS


SELPHY ES1

SELPHY CP730 in CP720
Nova foto tiskalnika sta Canonov odgovor na vse večje povpraševanje po foto tiskalnikih, saj po raziskavi IDC-ja zahodnoevropski uporabniki v domačem ali pisarniškem okolju natisnejo prek 63 odstotkov fotografij.

Za tiskalnik SELPHY CP730 je na voljo dodatna baterija, ki omogoča uporabo na poti, oba pa sta opremljena z navijalnikom kabla USB, ki poenostavi povezovanje z napravami. Poleg tega tiskalnika podpirata tiskanje s funkcijama Direct Print in PictBridge, bereta pa tudi najbolj razširjene formate pomnilniških kartic. Imata zelo kratek zagonski čas, fotografijo pa lahko natisneta v vsega 58 sekundah.


SELPHY CP730

Lastnosti tiskalnikov SELPHY CP730 in CP 720 so:
• 2- in 1,5-palčni zaslon LCD
• Podpora večine formatov pomnilniških kartic
• Nov uporabniški vmesnik z ikonami
• Slikovni učinki s funkcijo My Colors (SELPHY CP730)
• Izredno kompaktno ohišje
• Kratek zagonski čas in 58 sekund za eno fotografijo
• Brezžično povezovanje z vmesnikom IrDA (SELPHY CP730), kot možnost Bluetooth ter Digital IXUS WIRELESS

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.