Canon Europe širi ponudbo tiskalnikov za domače pisarne

Canon Europe je predstavil šest novih črno-belih tiskalnikov, namenjenih uporabi v malih ali domačih pisarnah – Canon iR1018J, iR1018, iR1022A, iR1022F, iR1022i in iR1022iF. Nove naprave bodo še utrdile Canonovo vodstvo na področju črno-belih večfunkcijskih naprav v Zahodni Evropi, ki ga je za prvo polovico leta 2006 potrdila raziskava InfoSource. Tiskalniki so namenjeni tako domačim pisarnam kot tudi malim in srednjim podjetjem, saj so prilagojeni najpogostejšim zahtevam poslovnega tiskanja. (Sporočilo za javnost)

Zaradi vse večjega povpraševanja po večfunkcijskih napravah A4 imajo novi tiskalniki dodatne funkcionalnosti, višjo hitrost in konkurenčne cene. iR1018J in iR1018 tiskata s hitrostjo 18 strani na minuto, medtem ko iR1022A, iR1022F, iR1022i in iR1022iF omogočajo hitrost tiska 22 strani na minuto. Obojestransko tiskanje je standardna funkcija vseh predstavljenih tiskalnikov. Z vgrajenim barvnim optičnim bralnikom je izboljšana kakovost skeniranih dokumentov, podjetje pa se izogne dodatnim stroškom za omrežni optični bralnik. Funkcija pošiljanja po elektronski pošti je uporabno poslovno orodje, ki omogoča neposredno pošiljanje poskeniranih dokumentov prek poslovnega omrežja na elektronske naslove, FTP-strežnike ali v podatkovne zbirke.

»S povečanjem ponudbe za šest novih modelov želimo povečati svojo prisotnost v tem segmentu in potrjujemo našo odločenost postati ključni igralec na trgu,« je povedal Paul Rowntree, vodja prodaje za Evropo pri Canon Europe. »Canon je razvil naprave s konkurenčno ceno, ki pomagajo pri izvajanju poslovnih procesov, zagotavljajo storilnost in, kar je najpomembnejše, odgovarjajo potrebam naših strank.«

Nove naprave ustrezajo trenutnim okoljevarstvenim standardom, saj jih odlikujeta hitro ogrevanje in majhna poraba energije s samodejnim prehodom v stanje pripravljenosti. Nove proizvodne metode zagotavljajo, da pri izdelavi niso uporabljeni svinec in druge nevarne snovi.

Vse nove naprave omogočajo enostavno namestitev in upravljanje s pomočjo obsežnega nabora spletnih programskih orodij. Tiskalniki so tudi združljivi s Canonovim sistemom storitev e-Maintenance, ki zagotavlja hiter odziv na servisne klice.Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.