Xenon KM-3650w

Xenon forte sporoča, da je Kyocera Mita predstavila novo digitalno večnamensko napravo za tisk in kopiranje formata velikosti A0, na voljo pa je tudi možnost skeniranja. Naprava KM-3650w je namenjena vsem uporabnikom, ki potrebujejo tisk večjih formatov, kot so arhitekti, inženirji, gradbeniki, proizvodna podjetja, kopirnice, vladne ustanove in drugi profesionalci, ki pri delu uporabljajo orodja CAD ali CAM. Združuje enostavno uporabo in enostaven dostop – KM-3650w namreč podpira omrežni dostop iz katere koli delovne postaje v pisarni, prav tako lahko do naprave dostopajo ali jo upravljajo vsi uporabniki prek spletnega brskalnika. Vključen je velik prilagodljiv zaslon za upravljanje, ki omogoča udobnejše delo. (Sporočilo za javnost)

Papir se zaradi večje natančnosti skeniranja in zaščite papirja pred prahom vlaga v napravo z zgornje strani. Ročni pomožni pladenj omogoča uporabnikom tiskanje ali kopiranje na posebne medije in poenostavi hitro kopiranje. Naprava je standardno opremljena z enim valjem za papir, na voljo pa je še drugi valj za prilagajanje različnim tipom medijev.

KM-3650w natisne ali kopira 2,6 strani A0 na minuto. Po segretju, ki traja manj kot pet minut, je za prvi izpis potrebno manj kot 24 sekund. Standardna ločljivost tiskanja ali kopiranja je 600x600 točk na palec. Naprava ima standardno 512 MB pomnilnika in 80 GB disk za shranjevanje podatkov.




Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.