Olympus FE-210

Cena, učinkovitost in enostavnost prihajajo z roko v roki z novim, tankim in lepo zaobljenim fotoaparatom Olympus FE-210. 7,1 megapikslov in objektiv s 3-kratnim zoomom zagotavljajo odlično delovanje tega cenovno ugodnega modela, sliko pa si je možno takoj ogledati na velikem, 6,4-centimetrskem zaslonom LCD. Kakovost slike je neprimerno boljša kot pri tistih, ki jih omogočajo na primer mobilni telefoni s fotoaparati. Z Olympusovim modelom FE-210 ste lahko prepričani, da bodo vaši dragoceni spomini varno shranjeni. Če želite, pa lahko slike natisnete tudi v velikih formatih. (Sporočilo za javnost)

FE-210 se ponaša z veliko zmogljivostjo, saj premore kar 7,1 megapikslov. Vsaka slika je prava poslastica, pa naj si jo ogledujete na zaslonu, natisnete slike za svoj album ali poster za na steno! Objektiv s 3-kratnim zoomom zagotavlja prilagodljivost in omogoča odlične slike tudi pri fotografiranju oddaljenih predmetov. Rezultat lahko takoj preverite na velikem, 6,4-centimetrskem zaslonu, ter pokažete slike tudi skupini prijateljev.

Izdelan je na osnovi principa “ena tipka, ena funkcija”, naloženih pa je kar 25 svetovnih jezikov med katerimi je tudi slovenščina. FE-210 lahko začnete uporabljati takoj, ko ga vzamete iz škatle, ne glede na to, iz katere države ste. Pripravljenih je 15 tematskih programov z najustreznejšimi nastavitvami za večino najpogostejših situacij – v prostoru, ognjemet, avtoportret … Čarobne trenutke pa lahko zabeležite v obliki filma, saj je vgrajena tudi ta funkcija.

Ob vgrajenem pomnilniku je na voljo tudi reža za kartice xD-Picture Card, tako da prostora za slike nikoli ne zmanjka. Fotoaparatu pa je priložena tudi programska oprema Olympus Master za enostavno urejanje in arhiviranje slik v računalnik.

FE-210 bo v trgovinah na voljo februarja 2007.

Olympus FE-210 – osnovne značilnosti:
• 7,1 megapikslov
• Oblikovni princip “ena tipka, ena funkcija”
• 3-kratni optični zoom (enakovredno 38-114 mm pri 35-milimetrskih modelih), 1:3,1-5,9
• 6,4-centimetrski/2,5-palčni zaslon LCD
• 15 tematskih programov (v prostoru, ognjemet, avtoportret …)
• Vgrajeni pomnilnik in reža za kartice xD-Picture Card
• Snemanje filmov do zmogljivosti kartice
• Priloženi 2 bateriji AA
• Priložena programska oprema Olympus Master
• Večjezični meni s 25 jeziki med katerimi je tudi slovenščina

Dodatek

Oblikovni princip “ena tipka, ena funkcija”
Upravljanje s fotoaparatom je postalo povsem enostavno. Vse osnovne funkcije od fotografiranja, predvajanja na LCD zaslonu do brisanja so enostavno dostopne s pritiskom na eno samo tipko.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.