Olympus µ 760

Olympus µ 760 fotografu omogoča izražanje lastne individualnosti pri fotografiranju nepozabnih trenutkov v življenju. Na voljo je v treh zanimivih barvah. V ohišju se skriva zmogljivih 7,1 megapiksla za lepe, ostre slike – ne glede na to, če fotografiranje poteka v soncu ali dežju! V ta fotoaparat s 3-kratnim zoomom je vgrajena tudi dvojna stabilizacija slike: nevarnost za zabrisano sliko zaradi tresenja fotoaparata je tako bistveno zmanjšana, kar zagotavlja lepe slike tudi v tistih tako posebnih in spontanih trenutkih, ko je treba reagirati in fotografirati hitro, brez premisleka in temeljitih priprav. Zaradi vitkega kovinskega ohišja se µ 760 prilega v vsak žep, tako da ga imate lahko vedno pri sebi. Zato ujemite življenje v svoj Olympus µ 760. (Sporočilo za javnost)

Vsestransko privlačen
Lepo oblikovano ohišje v zanimivih  barvah – svetlo srebrni, temno modri in rubinasto rdeči, µ 760 izžareva individualnost, ki vzbuja pozornost. Zaradi kompaktnih dimenzij in elegantnih linij na vse vremenske razmere odpornega* kovinskega ohišja ga je pravi užitek držati v rokah, veselje pa vzbujajo tudi izjemne značilnosti, ki zagotavljajo odlične rezultate fotografiranja. Natančen 3-kratni optični zoom (37-111 mm pri 35-milimetrskemu fotoaparatu, 1:3,4-5,7) fotografu nudi veliko prilagodljivost pri približevanju objektov, ločljivost 7,1 megapiksla pa zagotavlja izjemno zmogljivost pri zajemanju tudi najmanjših podrobnosti. Dvojna stabilizacija slike pa pomeni prav tako dvojno zaščito pred zabrisano sliko; za to poskrbi kombinacija mehanične stabilizacije slike in visoke vrednosti občutljivosti ISO.

Pri šibki svetlobi lahko vidite več
Vgrajena tehnologija ''BrightCapture'' zagotavlja odlične posnetke, ki tudi v situacijah, ko je na voljo le malo svetlobe, zvesto prikažejo vzdušje. µ 760 ima namreč posebne tematske programe, ki povečajo vrednost občutljivosti ISO na 1600 – to pomeni, da je le redko potrebno fotografiranje z bliskavico – ob ohranjanju polne ločljivosti 7,1 megapiksla za kakovostno sliko. Ta tehnologija je uporabljena tudi v načinu za snemanje filmov, kar izjemno poveča možnost ovekovečenja čarobnega dogajanja ponoči. Tehnologija ''BrightCapture'' pa tudi izjemno olajša sestavljanje kompozicije na velikem, 6,4-centimetrskem zaslonu LCD z 230.000 piksli, saj je slika približno štirikrat bolj svetla kot pri običajnih zaslonih LCD.

Elegantno preprost, preprosto eleganten
µ 760 pa je kljub svoji vsestranskosti in privlačnemu videzu povsem enostaven fotoaparat. Za uporabo, seveda. Ta ergonomsko oblikovani model ima že pripravljenih 23 tematskih načinov, ki pokrivajo praktično vse najpogostejše situacije, vključno s programi ob svečah, športni prizori, celo trije načini za podvodno fotografiranje so na voljo. Tako ima uporabnik pri roki vse, kar je potrebno za popolno sliko – ob kar najmanj napora in negotovosti. Da bi bila uporaba enostavna za vse, je prikaz na zaslonu na voljo v 25 jezikih. Ob vgrajenem pomnilniku je fotoaparat µ 760 opremljen tudi z režo za kartice xD-Picture Card, kar zagotavlja prilagodljivost tudi pri shranjevanju slik in filmov.

Vodotesnost fotoaparata pa je možno povečati, celo do globine 40 m! Zadostuje, da dokupite podvodno ohišje in se brez skrbi zabavate s fotografiranjem tudi pod morsko gladino.

Družina µ je tako bogatejša za novega, vsestranskega in privlačnega člana: µ 760 v kovinskem ohišju, ki je na voljo v treh barvah. Ta model, za katerim se bodo vsi obračali in ki ga preprosto morate imeti, je kombinacija izjemno oblikovanega tankega ohišja, napredne tehnologije in enostavne uporabe. Na voljo bo marca 2007.

 
Osnovne značilnosti modela µ 760:
• 7,1 megapiksla
• Vitko, na vse vremenske razmere odporno* kovinsko ohišje
• Na voljo v treh barvah: svetlo srebrni, temno modri, rubinasto rdeči
• 3-kratni optični zoom (enakovredno 37-111 mm) 1:3,4-5,7
• Dvojna stabilizacija slike
• 6,4-centimetrski/2,5-palčni zaslon LCD z 230.000 piksli
• Tehnologija ''BrightCapture''  
• 23 tematskih programov
• Funkcija vodnik
• Vgrajeni pomnilnik plus reža za kartice xD-Picture Card
• 25 jezikov (tudi slovenščina)
• Priložena programska oprema Olympus Master, baterija LI-42B
• Na voljo podvodno ohišje (PT-036)
* Odporen na vse vremenske razmere skladno z določili standarda IEC 529 IPX4


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.