Kyocera na letošnjem CeBIT-u

Xenon forte sporoča, da bo Kyocera na letošnjem sejmu CeBIT 2007, ki bo potekal med 15. in 21. marcem v Hannovru, pod sloganom »Računajte na nas« predstavila svojo celotno ponudbo poslovnih tiskalnikov, večnamenskih digitalnih kopirnih strojev in rešitev za upravljanje izpisa. (Sporočilo za javnost)

Kyocera nudi ustrezne rešitve za vse potrebe modernih pisarn. »Na podlagi svoje obsežne ponudbe smo pri Kyoceri za CeBIT 2007 na novo interpretirali naš slogan »Računajte na nas«,« je pojasnil Oliver Kreht, direktor marketinga pri Kyoceri Mita Deutschland. Na novo oblikovan razstavni prostor na letošnjem CeBIT-u bo obiskovalcem na različnih tematskih otokih nudil možnosti, da se na prostoru enostavno znajdejo. Osrednje teme letošnjega leta, in sicer »Barve«, »Gospodarnost«, »Varnost« in »Okolje«, tvorijo posamezne tematske otoke, redne predstavitve rešitev za izračun stroškov tiskanja pa bodo obiskovalce seznanile s tekočimi stroški za tiskanje in rešitvami za prihranek.

KYOflexrate
V času CeBIT-a bo Kyocera prvič predstavila KYOflexrate, novo alternativo običajnemu najemu naprav. Od 1. maja 2007 bodo kupci dobili možnost, da ob izboru ustreznega Kyocerinega sistema izberejo tudi število naprav, opremljenost, količino tiskanja in trajanje pogodbe o lizingu. Posebni prednosti ponudbe KYOflexrate sta popolna preglednost stroškov preko mesečnih plačil ter visoka stopnja prilagodljivosti s prilagojenimi pogodbami in sistemi.

Kyocera skrbi za barve
Barve sodijo v letošnjem letu med najpomembnejše Kyocerine teme. Podjetje bo tako na posebnem tematskem otoku predstavilo različne naprave iz trenutne ponudbe, od barvnega tiskalnika FS-C5015N, ki je namenjen malim in domačim pisarnam, do velikih večnamenskih sistemov, kot je KM-C3232. Vrhunec bo predstavitev novo razvitega barvnega sistema FS-C8100DN za tisk velikosti A3. FS-C8100DN je namenjen oddelkom z visokimi potrebami po tisku in je idealen za potrebe modernega pisarniškega sveta. S tiskom predstavitev, brošur ali drugih materialov vseh velikosti, tudi večjih količin, z novimi izdelki ni več težav.

Kyocera skrbi za varnost
S KYOcontrolom ima Kyocera enkratno pripravljeno rešitev za nadzor stroškov in varovanje podatkov. Kyocera bo na razstavnem prostoru letos predstavila tudi dodatne rešitve za varnost, kot so varnostni vodni znak, šifriranje dokumentov PDF in uporaba ključev SSL.

Kyocera skrbi za okolje
Skrb za okolje je pri Kyoceri že dolgo del poslovne filozofije, na CeBIT-u 2007 pa se bodo lahko obiskovalci tudi prvič seznanili z okoljevarstvenimi temami. Med drugim bo predstavljena kartonska embalaža, obiskovalci pa bodo lahko s slušalkami preverili »hrupnost« rešitev za tiskanje ter jo primerjali z drugimi zvoki. Na voljo bodo tudi informacije o dolgotrajnosti komponent ECOSYS, najnovejših tehnologijah za tisk in priznanju »Blauer Engel«.

Kyocera se bo na CeBIT-u 2007 predstavila v dvorani 1 na stojnici A03. Njen razstavni prostor bo zasnovan tako, da bodo obiskovalci preko ločitve v posamezne tematske otoke takoj našli zanje zanimive rešitve Kyocera.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.