Optični bralnik Canon DR-4010C

Canon Europe je predstavil optični bralnik dokumentov naslednje generacije, DR-4010C. Kompaktni oddelčni bralnik formata A4 bere do 42 strani na minuto in 84 slik na minuto. DR-4010C omogoča branje črno-belih, barvnih ali sivih tonov, namenjen pa je zahtevnim pisarniškim okoljem, ki potrebujejo visokozmogljive, enostavne in kompaktne naprave. (Sporočilo za javnost)

DR-4010C samodejno razlikuje med barvnimi in črno-belimi dokumenti s pomočjo funkcije Autocolour, kar je namenjeno optičnemu branju velikih količin različnih tipov dokumentov. Omogoča hkratno in natančno branje več barvnih skupin, tako da bere barvne in črno-bele dokumente z enako hitrostjo do ločljivosti 300 točk na palec. Nov mehanizem senčenja poveča kakovost branih dokumentov ter preprečuje preslikavo oznak, madežev ali prahu na končno sliko.

Kakovost preslikanih dokumentov je izboljšana z ločljivostjo 600 točk na palec. Nov sistem »napredne izboljšave besedila« okrepi svetlejša besedila in ozadja, s čimer izboljša postopek optičnega prepoznavanja znakov (OCR). Poleg hitrosti in slikovne kakovosti ponuja DR-4010C dodatno prilagodljivost z dvema vrstama podajalnikov za dokumente najrazličnejših tipov in velikosti. Ultrasonično tipalo zagotavlja, da je podajanje dokumentov učinkovito in zanesljivo.

»Oddelčni bralnik dokumentov naslednje generacije nudi našim strankam vrhunsko bralno rešitev, ki združuje hitrost, kakovost branja in zanesljivost,« je povedal Sean Suematsu, vodja prodaje za Evropo pri podjetju Canon Europe. »Predstavitev DR-4010C je uresničitev naše strategije biti in ostati vodilni ponudnik rešitev za oddelčni sektor.«


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.