Nikon Coolpix L10 in L11

V oblikovno dovršenih in kompaktnih ohišjih COOLPIX-a L10 in COOLPIX-a L11 se nahaja cela vrsta zelo priročnih funkcij, ki fotografu zagotavljajo dobre rezultate tudi pri zelo težavnih pogojih.

S fotoaparatoma COOLPIX L11 s 6,0 efektivnih megapikslov in L10 s 5,0 efektivnih mega-pikslov, bodo celo popolni začetniki lahko posneli odlične fotografije. Poleg tega imata oba fotoaparata visoko svetlobno občutljivost, ki sega do ISO 800, in tako omogočata kakovostnejše posnetke pri slabi svetlobi, ne da bi bilo treba podaljšati osvetlitev. Obenem pa takšna občutljivost omogoča uporabo veliko krajših časov osvetlitve pri običajni svetlobi in posledično ostrejše posnetke hitro premikajočih se predmetov. (Sporočilo za javnost)

Tri Nikon tehnologije
Tri inovativne Nikonove tehnologije, ki se nahajajo v novih modelih zagotavljajo, da bo vsak posnetek uspel. Samodejno ostrenje pri portretih omogoča, da fotoaparat samodejno išče, najde in izostri obraze, tudi kadar ti niso v sredini kadra. Nikon je funkcijo odpravljanje pojava rdečih oči vgradil v fotoaparat. Ta tehnologija zazna pojav rdečih oči in popolnoma samodejno popravi vaše fotografije. Funkcija D-Lighting za popravek osvetlitve Ta funkcija izravna pretemne dele fotografije, pravilno osvetljene pa ohrani nespremenjene. V oba fotoaparata je vgrajen velik zaslon LCD, ki omogoča enostavno postavljanje kompozicije in priročen ogled posnetkov, kjer koli že ste. Zaslon LCD fotoaparata COOLPIX L11 meri kar 6,1 cm, L10 pa 5,1 cm – dimenziji, ki vsem zbranim omogočata dober pogled na zaslon in uživanje ob ogledu posnetkov.

Praktično napajanje
Za še večjo priročnost lahko tako v fotoaparatu COOLPIX L11 kot v L10 uporabljate baterije velikosti AA. Te baterije so seveda na voljo po vsem svetu, kar pomeni, da uporabnikom nikoli ni treba skrbeti za napajanje, ne glede na trenutno lokacijo.

Nikonova programska oprema PictureProject
Tako kot vsem ostalim fotoaparatom Nikonove serije COOLPIX je tudi fotoaparatoma COOLPIX L11 in L10 priložena Nikonova ekskluzivna programska oprema PictureProject. S to zmogljivo programsko opremo, ki je izredno enostavna za uporabo, je prenašanje, organiziranje, urejanje in pošiljanje slik sorodnikom in prijateljem hitro in enostavno.

Začetek prodaje: Ta fotoaparat bo na prodajne police prišel februarja 2007.
Priporočena cena:
COOLPIX L10: 149,00 €
COOLPIX L11: 179,00 €

Opomba: Specifikacije, oblika, ime izdelka, standardna oprema in začetek prodaje se lahko razlikujejo glede na državo ali območje.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.