Nikon Coolpix L12

Fotoaparat COOLPIX L12 omogoča vrhunsko fotografiranje s kar 7,1 efektivnih megapikslov, ujame resnične barve z neverjetno natančnostjo, ki se ohranijo tudi, ko slike močno povečamo. COOLPIX L12 vključuje tudi zmogljiv objektiv 3x Zoom-Nikkor z obsegom 35–105 mm, ki ponuja zadostne možnosti kompozicije za fotografiranje tako portretov kot pokrajinskih motivov.

Fotoaparat COOLPIX L12 ima funkcijo premikanja optičnih leč VR (optični stabilizator), ki omogoča pametno zaznavanje tresenja fotoaparata in natančno zmanjševanje tega ter posledično ostrejše in bolj mirne slike. Ker sistem VR ostane aktiven, dokler je fotoaparat vklopljen, je bolj miren tudi prikaz slik na zaslonu LCD, izbira pravega trenutka za fotografiranje pa tako veliko lažja. Isti učinek je na voljo tudi pri snemanju videoposnetkov, ki ga lahko dosežemo s pritiskom priročne tipke proti tresenju na zgornjem delu ohišja in tako aktiviramo vse tri funkcije za ostrejše posnetke – VR, način visoke občutljivosti in BSS. Fotoaparat COOLPIX L12 zaradi visoke svetlobne občutljivosti (do ISO 1600) omogoča ustvarjanje odličnih slik tudi v bolj zahtevnih pogojih. (Sporočilo za javnost)

Tri Nikon tehnologije
Tri inovativne Nikonove tehnologije, ki se nahajajo v novih modelih zagotavljajo, da bo vsak posnetek uspel. Samodejno ostrenje pri portretih omogoča, da fotoaparat samodejno išče, najde in izostri obraze, tudi kadar ti niso v sredini kadra. Nikon je funkcijo odpravljanje pojava rdečih oči vgradil v fotoaparat. Ta tehnologija zazna pojav rdečih oči in popolnoma samodejno popravi vaše fotografije. Funkcija D-Lighting za popravek osvetlitve Ta funkcija izravna pretemne dele fotografije, pravilno osvetljene pa ohrani nespremenjene.

Mobilnost brez meja
Za še večjo priročnost je bil fotoaparat COOLPIX L12 posebej oblikovan tako, da lahko uporablja baterije velikosti AA, ki so na voljo praktično povsod po svetu. To pomeni, da uporabnikom tudi na počitnicah ni treba skrbeti za polnjenje ali izpraznjenost baterij.

Nikonova programska oprema PictureProject
Tako kot vsem ostalim fotoaparatom Nikonove serije COOLPIX je tudi fotoaparatu COOLPIX L12 priložena Nikonova ekskluzivna programska oprema PictureProject. S to zmogljivo programsko opremo, ki je izredno enostavna za uporabo, je prenašanje, organiziranje, urejanje in pošiljanje slik sorodnikom in prijateljem hitro in enostavno.

Začetek prodaje: Ta fotoaparat bo na prodajne police prišel aprila 2007 v črni in srebrni različici.
Priporočena cena: 209,00 €

Opomba: Specifikacije, oblika, ime izdelka, standardna oprema in začetek prodaje se lahko razlikujejo glede na državo ali območje


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.