Nikon, prenovljena serija COOLPIX 10

Martina Beckmann, predstavnica za stike z javnostmi pri Nikonu, je ob tej priložnosti povedala: »Blagovna znamka COOLPIX je bila prvič predstavljena leta 1997 z modelom Nikon COOLPIX 100 in se je z vedno večjo in obširnejšo ponudbo utrdila kot ena izmed vodilnih znamk v razredu kompaktnih digitalnih fotoaparatov. V tem času je postala sinonim za fotoaparate najvišjih zmogljivosti in vrhunske kakovosti.« (Sporočilo za javnost)

Modeli nove COOLPIX-generacije se odlikujejo na več področjih. Iz družine Nikonovih profesionalnih fotoaparatov so povzeli zmogljive in preverjene tehnološke rešitve, ki so jih združili v kompaktno ohišje všečnega oblikovanja. Fotoaparati kompaktne serije COOLPIXso razdeljeno v tri modelske palete, ki jih predstavljajo oznake P (ang. Performance), S (ang. Stile) in L (ang. Life). P-modeli so namenjeni najzahtevnejšim uporabnikom in fotografskim navdušencem. Modeli z oznako S predstavljajo kombinacijo dovršenega in elegantnega izgleda z vgrajenimi inovativnimi tehnologijami, fotoaparati z oznako L pa nakazujejo na modele za družinko rabo, s katerimi je preprosto rokovati in so tudi cenovno dostopni.

Ob deseti obletnici tržne znamke COOLPIX je Nikon predstavil tudi novo interaktivna spletna stran www.nikon-coolpix.com, ki je namenjena sedanjim in bodočim uporabnikom digitalnih fotoaparatov serije COOLPIX.
Novo COOLPIX-generacijo digitalnih fotoaparatov spremlja tudi obsežna medijska akcija in posebne promocije pooblaščenih prodajalcev.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.