Nikon COOLPIX S200

Podjetje Nikon, kot vodilno podjetje na področju fotografije in tehnološki inovator na področju digitalne tehnike, nenehno presega svoje meje, saj želi, da bi postala fotografija posebno doživetje. Novi COOLPIX S200 iz serije Style je brezkompromisen, tako glede oblike, kot tehničnih zmogljivosti. Fotoaparat je namenjen ciljni skupini, ki jo zanima sodoben življenjski slog. (Sporočilo za javnost)

Vitek in prefinjen
Fotoaparat COOLPIX S200 z naprednimi funkcijami v zelo tankem aluminijastem ohišju, ki meri le 18,5 mm*, združuje poteze klasičnih fotoaparatov in prefinjenega oblikovanja. Kakovost uporabljenih materialov in izdelave lahko prepoznate že ob prvem dotiku.

Prvovrstni posnetki
COOLPIX S200 se odlikuje s 7,1 efektivnimi megapiksli slikovne zmogljivosti z 38–114 mm (ekvivalent 35 mm) objektivom Nikkor s 3-kratnim zoomom, kar omogoča fotografiranje od panoramskih posnetkov do bližnjih portretov ter poskrbi za jasne in ostre barve na fotografijah.

Elektronski sistem VR izniči napake zaradi tresenja fotoaparata, kar se kaže v še ostrejših posnetkih. Sistem VR omogoča brezskrbno fotografiranje, ne da bi pri tem trpela kakovost slik, s tem, ko samodejno vključi elektronski VR, nastavi optimalno vrednost ISO za jasne posnetke in vključi funkcijo BBS (izbira najboljšega posnetka), ki, na primer, med desetimi zaporednimi posnetki izbere najostrejšega. Poleg tega način za visoko občutljivost kar najbolje izkoristi povečan obseg svetlobne občutljivosti fotoaparata, in sicer tako, da izbere optimalno nastavitev do vrednosti ISO 1000, kar je velika prednost pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali doseganju jasnejših posnetkov pri šibkejši svetlobi.

Tri Nikon tehnologije
Tri inovativne Nikonove tehnologije, ki se nahajajo v novih modelih, zagotavljajo, da bo vsak posnetek uspel. Samodejno ostrenje pri portretih omogoča, da fotoaparat samodejno išče, najde in izostri obraze, tudi kadar ti niso v sredini kadra. Funkcijo odpravljanje pojava rdečih oči je Nikon vgradil kar v fotoaparat. Ta tehnologija zazna pojav rdečih oči in popolnoma samodejno popravi fotografije. Funkcija D-Lighting za popravek osvetlitve pa izravna pretemne dele fotografije, pravilno osvetljene pa ohrani nespremenjene.

Nikonova programska oprema PictureProject
Tako kot vsem drugim fotoaparatom Nikonove serije COOLPIX je tudi fotoaparatu COOLPIX S200 priložena Nikonova ekskluzivna programska oprema PictureProject. S to zmogljivo opremo, ki je zelo enostavna za uporabo, je prenašanje, organiziranje, urejanje in pošiljanje slik sorodnikom in prijateljem hitro in enostavno.

Začetek prodaje: marec 2007
Priporočena cena: 269,00 €

Opomba: Specifikacije, oblika, ime izdelka, standardna oprema in začetek prodaje se po državah razlikujejo.

Več informacij najdete na spletni strani http://www.nikon.si


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.