Nikon COOLPIX S50c

Nikon je z nenehnim razvojem svojih izdelkov pridobil priznano ime med pionirji na področju fotografske tehnologije. Z novim COOLPIX-om 50c nadaljuje tradicijo in uvaja nov model z značilno oblikovalsko linijo. Za COOLPIX S50c velja načelo osredotočenega Nikonovega znanja. Model je namenjen kupcem, ki so jim pomembne oblika, raznolikost funkcij in nove tehnologije. (Sporočilo za javnost)

Valovita oblika
COOLPIX S50c je kompakten digitalni fotoaparat modne valovite oblike z vrsto naprednih funkcij.

Odlična kakovost fotografij
COOLPIX S50c se ponaša z mogočnimi 7,2 efektivnimi megapiksli, ki zagotavljajo ostre slike pri izrednih povečavah ter pravokotno vgrajenim optičnim objektivom s stabilizatorjem VR. Z zoomom 38–114 mm (ekvivalent 35mm) in minimalnimi merami objektiv 3x Zoom-Nikkor olajša sestavljanje posnetkov vseh vrst, od bližnjih portretov do prostranih pokrajin.

Z visoko učinkovitim sistemom premikanja leč za zmanjšanje tresljajev, ki je vgrajen v tanek, kompakten fotoaparat COOLPIX S50c, so posnetki še ostrejši. Poleg tega visoka občutljivost (do ISO 1600) ustvarja nove priložnosti za snemanje ostrejših in bolj naravnih fotografij pri slabši svetlobi. S kombinacijo priročne tipke proti tresljajem, ki preprečuje tresenje fotoaparata z aktiviranjem premikanja leč VR, načinom za visoko občutljivost in izbiro najboljšega posnetka (BSS), fotoaparat COOLPIX S50c naredi ostre in všečne posnetke.

Zabava s funkcijo „Pictmotion“
Zaradi velikega, 3,0-paličnega širokokotnega LCD zaslona je sestavljanje fotografij v fotoaparatu COOLPIX S50c zelo preprosto. Velik zaslon olajša predvajanje fotografij, kjer koli ste, prevleka proti odsevu pa poskrbi za to, da je slika na zaslonu dobro vidna tudi pri neposredni sončni svetlobi. Zaslon lahko uporabite kot enkratno platformo za funkcijo Pictmotion, ki omogoča uporabnikom, da izberejo svoje najljubše filme in slike, jim dodajo glasbeno in vizualno podlago ter jih tako prikažejo na bolj zabaven način. Poleg tega je funkcija Pictmotion dopolnjena z novo kakovostjo VGA, zato uporabniki lahko uživajo v bolj jasnem prikazu pri ogledu funkcije prek TV-izhoda.

Zabavno učenje in WiFi
Z vgrajeno možnostjo Wi-Fi je uporaba fotoaparata COOLPIX S50c še bolj zabavna, saj omogoča uporabo funkcije COOLPIX CONNECT, ki vključuje dve storitvi. Storitev Picture Mail lahko brez povezave z računalnikom po e-pošti obvesti prijatelje, kdaj so na voljo nove slike, ki si jih lahko ogledajo in jih prenesejo. Storitev Picture Bank pa naenkrat v strežnik pošlje veliko količino slik, naredi njihove varnostne kopije, in tako poskrbi da bi bila škoda ob morebitni izgubi fotoaparata čim manjša. Slike naloži samodejno, kadar polnite baterijo.

Tri Nikon tehnologije
Tri inovativne Nikonove tehnologije, ki se nahajajo v novih modelih, zagotavljajo, da bo vsak posnetek uspel. Samodejno ostrenje pri portretih omogoča, da fotoaparat samodejno išče, najde in izostri obraze, tudi kadar ti niso v sredini kadra. Funkcijo odpravljanje pojava rdečih oči je Nikon vgradil kar v fotoaparat. Ta tehnologija zazna pojav rdečih oči in popolnoma samodejno popravi fotografije. Funkcija D-Lighting za popravek osvetlitve pa izravna pretemne dele fotografije, pravilno osvetljene pa ohrani nespremenjene.

Nikonova programska oprema PictureProject
Tako kot vsem drugim fotoaparatom Nikonove serije COOLPIX je tudi fotoaparatu COOLPIX S50c priložena Nikonova ekskluzivna programska oprema PictureProject. S to zmogljivo opremo, ki je zelo enostavna za uporabo, je prenašanje, organiziranje, urejanje in pošiljanje slik sorodnikom in prijateljem hitro in enostavno.

Začetek prodaje: marec 2007
Priporočena cena: 399,00 €

Opomba: Specifikacije, oblika, ime izdelka, standardna oprema in začetek prodaje se po državah razlikujejo.

Več informacij najdete na spletni strani http://www.nikon.si


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.