Canon PIXMO iP1800 in iP2500

Canon je s predstavitvijo novih tiskalnikov PIXMA iP1800 in iP2500 omogočil ustvarjalno tiskanje fotografij širšemu krogu uporabnikov. Nova tiskalnika vstopnega razreda navdušujeta uporabnike z ohišjem v svetleči črni barvi in privlačno ceno. Združujeta visoko hitrost tiskanja in laboratorijsko kakovost izpisa. (Sporočilo za javnost)

»Privlačna oblika novih tiskalnikov vstopnega razreda PIXMA ju jasno loči od tekmecev,« je povedal Mogens Jensen, vodja oddelka Canon Consumer Imaging Europe. »Tiskalnika združujeta sodobno obliko, podporo različnim vrstam papirja in tehnologijo tiskalnih glav FINE ter sta zato idealna za domače tiskanje fotografij.«

Lastnosti tiskalnikov PIXMA iP1800 in iP2500:
• Nova, privlačna oblika
• Hitro in cenovno dostopno tiskanje fotografij, katerih obstojnost je 100 let s sistemom črnil ChromaLife100
• Napredna tehnologija tiskalnih glav FINE, z ločenim črnim pigmentnim črnilom
• Priložena CD z ustvarjalnimi tiskalniškimi projekti in predlogami ter mat foto papir (iP2500)

Dodatne informacije

Oblikovalski domači fotolaboratorij
Tiskalnika iP1800 in iP2500, obarvana v lesketajočo črno barvo z dodatkom srebrnih lokov (iP2500), prinašata sodobno obliko dražjih tiskalnikov v serijo PIXMA vstopnega razreda. Intuitivna in enostavna uporaba omogočata zabavno domače tiskanje fotografij. Stilsko oblikovana, vendar robustna tiskalnika sta idealna člana vsakega gospodinjstva.

Izjemna kakovost fotografij in hitrost
Fotografija laboratorijske kakovosti je natisnjena v nekaj sekundah. Z uporabo mikro šob so kapljice črnila velike samo 2 pikolitra, najvišja ločljivost tiskalne glave FINE 4800x1200 dpi pa slikam zagotavlja neverjetno jasnost. iP2500 z natančnostjo natisne fotografijo velikosti 10x15 cm brez robov v 55 sekundah, iP1800 pa v 70 sekundah. Sistem ChromaLife 100 zagotavlja 100-letno obstojnost fotografij.

Hitrost tiskanja je pri modelu iP2500 22 strani/minuto v črno-beli tehniki in 17 strani/minuto v barvni, ter 20 črno-belih strani/minuto in 16 barvnih pri iP1800. Kartuša FINE uporablja ločeno črno pigmentno črnilo za izrazitejši učinek črne barve pri tiskanju besedil. Ker so kartuše zdaj cenejše, je laboratorijska kakovost izpisov postala še dostopnejša.

Postati ustvarjalen
Novi tiskalnik PIXMA iP2500 je prvi, ki poleg programske opreme Canon Easy-PhotoPrint in Easy-LayoutPrint prinaša CD z vrsto ustvarjalnih tiskalniških projektov in predlog, namenjenih raziskovanju uporabnikov. S 30 priloženimi listi mat foto papirja je iP2500 celovita rešitev za izpolnitev uporabnikovih ustvarjalnih ambicij.

Več ustvarjalnih zamisli lahko uporabniki dobijo na spletnem naslovu www.canon-europe.com/pixma.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.