Canon Europe okrepil ponudbo črno-belih pisarniških tiskalnikov

Canon Europe je predstavil tri nove črno-bele večfunkcijske tiskalnike, iR3025/N, iR3035/N in iR3045/N. Tiskalniki so namenjeni delovnim skupinam v malih ali srednje velikih podjetjih, omogočajo pa tiskanje, kopiranje, branje, pošiljanje in faksiranje. Poleg tega je njihova namestitev v obstoječe pisarniško omrežje enostavna in varna. S širitvijo ponudbe namerava Canon ohraniti vodstvo na trgu črno-belih tiskalnikov v Zahodni Evropi, kjer je njegov trenutni tržni delež 16,1 odstotka. (Sporočilo za javnost)

»Z razširitvijo naše ponudbe z novimi napravami želimo ohraniti vodilno mesto na trgu, obenem pa podjetjem ponuditi širšo izbiro v segmentu črno-belih večfunkcijskih tiskalnikov,« je povedal Paul Rowntree, vodja prodaje za Evropo v podjetju Canon Europe. »Naše cenovno konkurenčne naprave zadovoljujejo potrebe naših uporabnikov, saj jim nudijo povečano funkcionalnost in storilnost ter jih odlikuje izredna kakovost izpisa.«

S standardnim obojestranskim tiskanjem lahko podjetja za do 40 odstotkov zmanjšajo porabo papirja in pri tem znižajo stroške ter prispevajo k varovanju okolja. Poleg tega s fiksiranjem na zahtevo podjetja prihranijo električno energijo, hitrejše ogrevanje tiskalnikov pa omogoča hiter prvi izpis dokumentov. Tiskalniki iR3025/N, iR3035/N in iR3045/N ustrezajo smernicam EU RoHS in imajo nizko porabo energije.

Ker so tiskalniki del omrežja, podpirajo funkciji i-send in eCopy, ki omogočata pošiljanje skeniranih dokumentov prek e-pošte. Canonovo orodje za upravljanje iW Management Console ponuja administratorjem možnost centralnega upravljanja omrežnih naprav, pri tem pa so na voljo funkcije nastavljanja naprav, odkrivanja novih naprav ter obveščanja o težavah prek e-pošte. Z možnostjo hitrega odzivanja na sporočila o izrabljenem tonerju, zastojih papirja in težavah z vzdrževanjem so podjetju zagotovljeni kratki izpadi.

Novi tiskalniki omogočajo prihranek sredstev z upravljanjem in nadzorom izpisov z integriranimi rešitvami. Programska oprema E-Maintenance zagotavlja stalno vzdrževanje tiskalnikov in kar se da veliko storilnost, medtem ko ponuja aplikacija uniFLOW Output Manager administratorjem upravljanje tiskalnih kvot vsakega oddelka.

Potreba po varnem tiskanju se v podjetjih postavlja vse bolj v ospredje. iR3025/N, iR3035/N in iR3045/N ponujajo vrsto dodatnih varnostnih funkcij, vključno z varnim tiskanjem, šifriranjem dokumentov na trdem disku ter varnim vodnim tiskom.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.