Canon PIXMA iP90

Canon je napovedal nadgradnjo priljubljenega prenosnega tiskalnika PIXMA iP90 s predstavitvijo stilsko oblikovanega modela iP90v. Za večjo izbiro je na voljo v dveh različicah – z baterijo ali brez nje.

Stilsko oblikovani iP90v v izredno tankem ohišju je namenjen mobilnim poslovnežem in digitalnim ustvarjalcem. Tiskalna glava FINE v tiskalniku iP90v omogoča hitro tiskanje dokumentov v visoki kakovosti. Tako kot za celotno serijo PIXMA tudi za iP90v velja, da tiska fotografije laboratorijske kakovosti. (Sporočilo za javnost)

Lastnosti tiskalnika PIXMA iP90v:
• Vrhunec prenosnega tiskanja s stilsko oblikovanim ohišjem je na voljo z baterijo ali brez
• Hitro in visokokakovostno tiskanje dokumentov in fotografij s tehnologijo tiskalnih glav FINE ter sistemom črnil ChromaLife 100
• Celovita povezljivost, vključno z brezžičnim tiskanjem neposredno z združljivih mobilnih telefonov, dlančnikov in kamer
• Združljivost s sistemi Microsoft Windows in Mac OS X

Dodatne informacije

Popolna prenosljivost
iP90v je idealna prenosna rešitev za tiskanje izven pisarne, saj združuje funkcionalnost in kakovost veliko večjega namiznega tiskalnika z vpadljivo obliko. Brez baterije tehta le 1,8 kg in meri v višino slabih 52 mm, kljub majhnosti pa tiska na papir formata A4.

Uporabnikom je na voljo v dveh različicah – kot celovita prenosna tiskalniška rešitev z baterijo LK-51B in polnilnikom ali pa brez baterije. Baterija in stojalo CK-51B omogočata, da je tiskalnik med polnjenjem v pokončnem položaju.

Tiskanje dokumentov in fotografij z visoko hitrostjo
iP90v ima vse prednosti tiskalnikov PIXMA, vključno s Canonovo tehnologijo tiskalnih glav FINE. Mikro šobe brizgajo kapljice velikosti dveh pikolitrov z veliko natančnostjo in z maksimalno ločljivostjo 4800x1200 dpi. Uporaba močnih barvnih in gostih črnih pigmentnih črnil zagotavlja kakovosten izpis tako črno-belih kot tudi barvnih dokumentov. Hitrost tiskanja dosega do 16 črno-belih strani na minuto in do 12 barvnih strani na minuto.

Tiskalnik natisne fotografijo laboratorijske kakovosti v velikosti 10x15 cm v samo 81 sekundah. Sistem črnil ChromaLife 100 zagotavlja 100-letno obstojnost fotografij, shranjenih v foto albumih.

Povezljivost
Tiskalnik ima vgrajen vmesnik IrDA, dokupiti pa je mogoče še vmesnik bluetooth (BU-10). Datoteke je tako mogoče tiskati neposredno z združljivih računalnikov, dlančnikov ali mobilnih telefonov. Z osebnim računalnikom se iP90v enostavno poveže tudi prek kabla USB. Tiskalnik podpira še tehnologijo neposrednega tiskanja PictBridge in tako zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike.



Sorodne novice
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.