Canon PIXMA iP90

Canon je napovedal nadgradnjo priljubljenega prenosnega tiskalnika PIXMA iP90 s predstavitvijo stilsko oblikovanega modela iP90v. Za večjo izbiro je na voljo v dveh različicah – z baterijo ali brez nje.

Stilsko oblikovani iP90v v izredno tankem ohišju je namenjen mobilnim poslovnežem in digitalnim ustvarjalcem. Tiskalna glava FINE v tiskalniku iP90v omogoča hitro tiskanje dokumentov v visoki kakovosti. Tako kot za celotno serijo PIXMA tudi za iP90v velja, da tiska fotografije laboratorijske kakovosti. (Sporočilo za javnost)

Lastnosti tiskalnika PIXMA iP90v:
• Vrhunec prenosnega tiskanja s stilsko oblikovanim ohišjem je na voljo z baterijo ali brez
• Hitro in visokokakovostno tiskanje dokumentov in fotografij s tehnologijo tiskalnih glav FINE ter sistemom črnil ChromaLife 100
• Celovita povezljivost, vključno z brezžičnim tiskanjem neposredno z združljivih mobilnih telefonov, dlančnikov in kamer
• Združljivost s sistemi Microsoft Windows in Mac OS X

Dodatne informacije

Popolna prenosljivost
iP90v je idealna prenosna rešitev za tiskanje izven pisarne, saj združuje funkcionalnost in kakovost veliko večjega namiznega tiskalnika z vpadljivo obliko. Brez baterije tehta le 1,8 kg in meri v višino slabih 52 mm, kljub majhnosti pa tiska na papir formata A4.

Uporabnikom je na voljo v dveh različicah – kot celovita prenosna tiskalniška rešitev z baterijo LK-51B in polnilnikom ali pa brez baterije. Baterija in stojalo CK-51B omogočata, da je tiskalnik med polnjenjem v pokončnem položaju.

Tiskanje dokumentov in fotografij z visoko hitrostjo
iP90v ima vse prednosti tiskalnikov PIXMA, vključno s Canonovo tehnologijo tiskalnih glav FINE. Mikro šobe brizgajo kapljice velikosti dveh pikolitrov z veliko natančnostjo in z maksimalno ločljivostjo 4800x1200 dpi. Uporaba močnih barvnih in gostih črnih pigmentnih črnil zagotavlja kakovosten izpis tako črno-belih kot tudi barvnih dokumentov. Hitrost tiskanja dosega do 16 črno-belih strani na minuto in do 12 barvnih strani na minuto.

Tiskalnik natisne fotografijo laboratorijske kakovosti v velikosti 10x15 cm v samo 81 sekundah. Sistem črnil ChromaLife 100 zagotavlja 100-letno obstojnost fotografij, shranjenih v foto albumih.

Povezljivost
Tiskalnik ima vgrajen vmesnik IrDA, dokupiti pa je mogoče še vmesnik bluetooth (BU-10). Datoteke je tako mogoče tiskati neposredno z združljivih računalnikov, dlančnikov ali mobilnih telefonov. Z osebnim računalnikom se iP90v enostavno poveže tudi prek kabla USB. Tiskalnik podpira še tehnologijo neposrednega tiskanja PictBridge in tako zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike.Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.