Canonova tiskalnika SELPHY CP750 in SELPHY CP740

Nova Canonova tiskalnika SELPHY CP750 in SELPHY CP740 omogočata uporabnikom kakovosten izpis fotografij iz domačega naslanjača. Uporabnike prepričata že s svojo velikostjo, prinašata pa tudi cenovno dostopne kakovostne izpise na ravni fotografskega laboratorija, ki trajajo tudi do 100 let. Zaradi lahkega ohišja in priročnega USB-kabla s samodejnim navijanjem ju je mogoče vzeti kamorkoli – na počitnice, zabave ali srečanja z družino – ter tam natisnjene fotografije takoj izmenjati s prijatelji in družino. Model CP750 uporablja tudi dodatni komplet baterij za tiskanje na terenu. (Sporočilo za javnost)
Z modeloma SELPHY je tiskanje brez uporabe računalnika neposredno in zabavno. Uporabniki lahko namreč tiskajo posnete fotografije neposredno iz spominske kartice fotoaparata ali pa priključijo fotoaparat neposredno na tiskalnik. Obstaja tudi možnost izpisa z mobilnega telefona ali druge naprave s pomočjo izjemno hitrega infrardečega prenosa podatkov (samo model CP750) ali izbirnega vmesnika bluetooth.

Vsak model ima velik barvni LCD-zaslon z uporabniku prijaznim menijem, ki ga lahko uporablja cela družina. Model CP750 dovoljuje uporabniku obrezovanje slik ali uporabo foto učinkov My Colours neposredno iz tiskalnika. Za zagotovitev najboljšega videza posamezne fotografije omogočata oba modela samodejno zaznavo in odstranitev učinka rdečih oči pred samim tiskanjem.

Ključne lastnosti:
• Kompaktno, modno ohišje
• 2,4- (SELPHY CP750) ali 2-palčni (SELPHY CP740) barvni LCD-zaslon za ogled ali urejanje izpisov
• Kakovosten izpis na ravni fotografskega laboratorija
• Neposredno tiskanje iz pomnilniške kartice, fotoaparata ali mobilne naprave
• Samodejna odstranitev učinka rdečih oči
• Obrezovanje slik in foto učinki My Colours (SELPHY CP750)
• Brezžično tiskanje z infrardečim prenosom podatkov IrDA in IrSimple (SELPHY CP750) ali z dodatnim vmesnikom bluetooth
;
Komentarji
chips (@chips) 9. maj 2007 21:21
"kakovostne izpise na ravni fotografskega laboratorija, ki trajajo tudi do 100 let"

Termosublimacija je na ravni foto laba in obstojna 100 let? Come on... koga farbajo?
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.