Canon predstavil uniFLOW Output Manager 3.1

Canon Europe je predstavil najnovejšo različico programske opreme za upravljanje tiskanja in produkcije uniFLOW Output Manager 3.1. Rešitev je razvilo podjetje NT-ware, namenjena pa je uporabi v pisarniških in profesionalnih tiskalniških okoljih. Nova različica prinaša vrsto novih funkcionalnosti, ki omogočajo podjetjem učinkovitejše upravljanje procesov tiskanja, vključno s seznamom dostopa (Access Control List), sistemom nadzora dostopa (Access Management System) in integracijo s programsko opremo za upodabljanje eCopy ShareScan. (Sporočilo za javnost)
Seznam dostopa je nova funkcionalnost, ki je v splošni rabi v operacijskih sistemih, skrbnikom informacijske infrastrukture pa omogoča določanje pravic dostopa do funkcij ali map posameznikom in skupinam. Pravice dostopa so odslej lahko podane skupaj s sistemom za upravljanje dostopa (Access Management System), ki je na voljo v novi seriji Canonovih tiskalnikov iR. Skrbniki lahko posameznim uporabnikom omejijo dostop do funkcij, kot so kopiranje, tiskanje, pošiljanje in optično branje. Prav tako pa je omogočeno omejevanje možnosti, kot sta barvno kopiranje ali enostransko kopiranje.

Po identifikaciji na napravi so uporabnikom na voljo samo funkcije, ki jih potrebuje za dokončanje svojega dela, kar izboljša njihovo izkušnjo s Canonovimi tiskalniki. Z omogočanjem določenih funkcij posameznikom, ki jih potrebujejo, podjetja nadzirajo količino barvnega kopiranja in posledično zmanjšujejo stroške. Z vidika nadzora in varnosti je mogoče določiti, kdo ima dostop do funkcij optičnega branja in faksiranja, ter tako zmanjšati možnosti nepooblaščene obdelave občutljivih dokumentov. V profesionalnem tiskalnem okolju je mogoče s pomočjo seznama dostopa ustvariti različne mape v spletni shrambi, ki so dostopne samo točno določenim strankam.

V različici 3.1 izstopa integracija rešitev uniFLOW Output Manager in eCopy. Vodilna Canonova rešitev eCopy ShareScan omogoča samodejno prijavljanje v sistem po identifikaciji uporabnika znotraj rešitve uniFLOW Output Manager. Združitev obeh rešitev izloči potrebo po večkratni identifikaciji uporabnika in tako poenostavlja pisarniško delo, hkrati pa povečuje storilnost.

Dodatne možnosti za pisarniška okolja vključujejo izboljšano poročanje, oddaljeni tiskalni strežnik za Novell Netware in možnost globalnega tiskanja, ki je namenjeno podjetjem z oddaljenimi pisarnami. Funkcija My Print Anywhere omogoča uporabnikom, ki delajo na različnih lokacijah, tiskanje osebnih dokumentov na katerikoli napravi, ne glede na lokacijo, če je le-ta povezana v omrežje podjetja.

Rosario Di Dio, strokovnjak za rešitve pri Canon Europe, ob tem dodaja: »Posledica našega tesnega sodelovanja s podjetjem NT-ware je izboljšana funkcionalnost in vsestranskost programske rešitve uniFLOW 3.1 Output Manager. Uporabnikom omogoča doseganje poslovnih ciljev, kot so zmanjšanje stroškov, povečanje varnosti in poenotenje procesov tiskanja. uniFLOW 3.1 je v celoti integriran v naše vodilne pisarniške rešitve, kot je eCopy ShareScan, ki uporabnikom omogoča enostavno ter stroškovno učinkovito tiskanje in izmenjavo dokumentov.«

uniFLOW Output Manager 3.1 bo v Evropi na voljo od 21. maja 2007.
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.