Klub profesionalnih Nikon fotografov - NPS

Sporočilo za javnost - Nikon Slovenija:

Odkar smo leta 1974 pri Nikonu postavili oddelek Nikon Professional Services za podporo vam, profesionalnim fotografov, se trudimo zagotoviti popolno podporo in stalno prilagajamo naše storitve vašim potrebam. Naše poslanstvo je, da vam zagotovimo vse potrebno, da se lahko neobremenjeno in v popopolnosti posvetite vašemu delu, ustvarjanju vrhunskih fotografij. Usmerjeni smo v zagotavljanje najboljših podpornih storitev za profesionalne fotografe.
Z letošnjim letom smo z na novo odprto pisarno v Ljubljani krepko okrepili svojo prisotnost tudi v Sloveniji, v tem mesecu pa smo vzpostavili vse potrebne pogoje za nudenje kakovostnih poprodajnih NPS storitev za profesionalne fotografe. Vaša nova kontaktna oseba za to področje je gospod Rok Gašparič, ki bo poskrbel, da bo vaše delo z Nikonom vedno brezskrbno in navdihujoče. Vesel bo tudi vseh vaših pripomb in predlogov za izboljšanje kakovosti ravni storitev.

V priponkah se nahajajo pristopna izjava, opis prednosti NPS ter seznam potrebne opreme za članstvo.
Pogoji za članstvo v klubu NPS so:
- Vsaj 2 fotoaparata iz seznama profesionalne opreme (seznam v priponki)
- Vsaj 3 objektivi ali kosi dodate opreme iz seznama profesionalne opreme
- Poklicno ukvarjanje s fotografijo (PRESS izkaznica ali potrdila o dohodkih iz fotografije)

Izpolnjeno pristopno izjavo in dokazila o dohodkih iz naslova fotografije ali kopijo PRESS izkaznice pošljite na naslov:

NIKON Slovenija
Einspielerjeva ulica 6,
1000 Ljubljana
S pripisom “ZA NIKON NPS”

Yasuo Baba
Manager NPS

Prednosti Prednosti (PDF)
Komentarji
JB (@JB) 27. maj 2007 08:49
Kaj pa skrb za neprofesionalne Nikon uporabnike???

2 fotoaparat in 3 objektivi...!? Potem itak ne rabiš servisa v 48 urah!

LP
Andrej (@fotokaj) 27. maj 2007 13:58
Kakšna skrb za neprofesionalne fotografe neki...?! A Gorenje "skrbi" zate, ker maš doma njihov hladilnik? Morda Sony Ericsson, ker maš mobilnik? Soletti, ker kupuješ njihove slane palčke?
Aleluja, skrajni cajt; končno ne bom 14 dni brez fotoaparata, ko mi bo odstopila guma na ročaju in jo bodo pri Beseničarju nazaj limal...!
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.