Zmogljivejši in varnejši Canonovi črno-beli tiskalniki

Canon Europe je predstavil najnovejše črno-bele večfunkcijske tiskalnike iR5055/N, iR5065/N in iR5075/N. Namenjeni so podjetjem z različnimi potrebami ter srednjim in velikim delovnim skupinam. Nudijo istočasno tiskanje, kopiranje, branje in faksiranje ter tako povečujejo storilnost uporabnikov. Nova serija naprav prinaša še vrsto izboljšav, kot so povečana hitrost, kakovost in varnost, prav tako pa tudi zmanjšano porabo in nižje stroške delovanja. (Sporočilo za javnost)
Novi večfunkcijski tiskalniki tiskajo s hitrostmi 55, 65 in 75 strani na minuto, odlikuje pa jih tudi kratko ogrevanje, ki omogoča hiter začetek tiskanja. Dvostransko tiskanje je standardno, prav tako tudi istočasno obojestransko optično branje, ki zagotavlja obdelavo 100 strani na minuto. Naprave so na voljo z različnimi možnostmi končne obdelave, kot sta prepogibanje in vstavljanje. Končne dokumente je tako mogoče pripraviti s pritiskom na en gumb, zato podjetja ne potrebujejo več zunanjih izvajalcev.

Poleg povečane hitrosti in kakovosti imajo novi tiskalniki iR5055/N, iR5065/N in iR5075/N vrsto varnostnih funkcij, ki podjetjem zagotavljajo tajnost zaupnih dokumentov. Na voljo sta varno šifrirano tiskanje in šifriranje podatkov na vgrajenem trdem disku, ki hekerjem onemogoča dostop do občutljivih informacij, funkcija HDD Data Erasure pa omogoča brisanje podatkov s trdega diska. Vodje informatike lahko s pomočjo funkcije za varovanje datotek PDF in digitalnega podpisa preprečijo ponarejanje dokumentov, hkrati pa jim ta omogoča izslediti napravo, na kateri so bili zaupni dokumenti prebrani. Možnost dodajanja vodnega žiga na kopije dokumentov še poveča nadzor nad razmnoževanjem zasebnih podatkov.

Pri nakupu tiskalnikov se podjetja vse bolj nagibajo k uravnoteženemu razvoju. Canon to strategijo poenostavlja z združljivostjo vseh svojih naprav, saj serija iR50xx ter druge barvne in črno-bele naprave podpirajo različno programsko opremo, ki izboljšuje poslovne procese in uporabnikom nudi boljši nadzor nad tiskanjem. Takšni programski rešitvi sta uniFLOW Output Manager in eCopy ShareScan. Predstavljeni tiskalniki so zasnovani za enostavno namestitev in upravljanje, ki ga še dodatno poenostavlja nabor spletnih orodij. Nova serija naprav je prav tako združljiva s Canonovim sistemom e-Maintenance, ki zagotavlja minimalno trajanje izpadov.

Paul Rowntree, vodja prodaje za Evropo pri Canonu Europe, je ob predstavitvi tiskalnikov povedal: »Razširitev naše ponudbe črno-belih tiskalnikov dokazuje Canonovo inovativnost in poznavanje zahtev podjetij po učinkovitih, varnih in okolju prijaznih tiskalniških napravah. Z novimi napravami je Canon na dobri poti, da zadrži vodilno mesto med znamkami na zahodnoevropskem trgu črno-belih naprav.«

Canonove večfunkcijske naprave ustrezajo trenutnim okoljevarstvenim standardom s kratkim ogrevanjem, nizko porabo energije in samodejnim prehodom v stanje pripravljenosti. Poleg tega ustrezajo evropskim direktivam RoHS in standardu programa Energy Star za označevanje energetske učinkovitosti pisarniške opreme.

Canon iR5055/N, iR5065/N in iR5075/N so že na voljo po vsej Evropi.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.