Priznanja za Lexmarkovo serijo E

Buyers Laboratory Inc. (BLI) in Better Buys for Business, dve vodilni neodvisni organizaciji za preizkušanje naprav za upravljanje z dokumenti, sta na nedavnem preizkusu črnobelih laserskih tiskalnikov podelila najvišjo oceno trem Lexmarkovim tiskalnikom iz serije E. Organizacija BLI je tiskalnikom Lexmark E250dn, E352dn in E450dn podelila priznanje Spring 2007 "Pick of the Year". Organizacija Better Buys for Business pa je na preizkusu Better Buys' 2007 Office Laser Printer Guide, tiskalnikom Lexmark E350dn, E352dn in E450dn podelilo priznanje Editor's Choise. (Sporočilo za javnost)

"Lexmarkova E serija zagotavlja veliko vrednost za uporabnike, ki od črnobelih tiskalnikov pričakujejo kakovost, zanesljivost in visoko produktivnost. Zelo smo počaščeni ob prejetju priznanj s strani obeh priznanih organizacij, ki potrjujejo našo pravilno usmeritev razvoja tega segmenta tiskalniških rešitev," je ob prejemu priznanj dejal izvršni direktor Lexmarka, Paul Rooke.

Pri organizaciji BLI so zapisali, da so tiskalniki Lexmark E250dn, E352dn in E450dn robustne in zanesljive pisarniške naprave, ki kljub majhnim dimenzijam prinašajo uporabnikom odlično razmerje med vrednostjo, kakovostjo izpisa in enostavnostjo uporabe. Osebje pri organizaciji Better Buys pa so Lexmarki navdušili s kombinacijo dizajna, hitrosti in nizki jakosti hrupa, ki ga ob delovanju povzročajo tiskalniki.

viri:
http://www.buyerslab.com/news/viewarticle.asp?article=31459
http://www.betterbuys.com/
http://www.lexmark.com

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.