Samsung Techwin NV20, NV15 in NV8

Samsung Techwin, ki že uživa visok ugled v naprednih in multimedijskih kompaktnih fotoaparatih s serijama NV in i, sedaj razkriva nadgrajene modele v omenjenih serijah. Tu so trije novi modeli v seriji NV (NV20, NV15, NV8), ki izdelujejo izjemno lične fotografije s hitrim ASR in Auto Contrast Balance sistemom ter nov multimedijski model v seriji i – i85. (Sporočilo za javnost)

Še vec perfektnih fotografij z elegantno obliko, hitrim ASR in sistemom Auto Contrast Balance – NV serija: NV20, NV15, NV8

  • NV serija prihaja v dveh barvah: žlahtno črni in železno srebrni. NV oblika dosega izjemno harmonijo med spoštljivostjo do tradicije s svojim retro izgledom in modernim občutkom z naprednimi tehnologijami.
  • Hiter ASR (Advanced Shake Reduction), združen s funkcijo ACB (Auto Contrast Balance) omogoča izdelovanje še bolj perfektnih fotografij.
  • Smart Touch daje inovativno metodo upravljanja z uporabo konice prsta
  • NV serija se ponaša z najboljšimi specifikacijami v kompaktnem svetu, poleg tega pa ima izjemne dodatne funkcije: 12.2 megapikslov, Schneider objektiv in sistem za prepoznavanje obraza

NV serija je vedno tista, ki stremi k novostim. Novi modeli vsebujejo kvaliteten Schneider objektiv z visoko resolucijo (12.1, 10.1 oz. 8.1 megapikslov). NV oblika je kljub veliki popularnosti doživela še nadgradnjo. Novi NV modeli bodo vsi na voljo v crni in srebrni barvi, poleg tega pa je dodana še posebna prevleka, ki aparatu zagotavlja sijaj za še bolj eleganten videz.
Auto Contrast Balance (ACB) sistem, ki samodejno popravi osvetlitev objektov s tem da analizira razlike v jakosti svetlobe, omogoča zanesljivo prikazovanje detajlov tudi v okoljih z osvetlitvijo od zadaj.
Poleg tega je Samsungov sistem Fast ASR (Advanced Shake Reduction), ki omogoča ostre, neraztresene fotografije odslej še izboljšan in omogoča obdelavo v 0.7 sekunde.
Z inovativnim Smart Touch uporabniškim vmesnikom je upravljanje nastavitev enostavno in udobno preko številnih kombinacij v L razporejenih gumbov.
NV20, NV15 in NV8 ponujajo sistem za prepoznavanje obraza AF & AE za optimalno portretno fotografijo ter odpravljanje rdečih oči, ki samodejno odpravi rdeče oči iz fotografij. Poleg tega lahko z njimi izdelujemo visoko kvalitetne video posnetke in GIF animacije, posnamemo pa lahko tudi raznolike fotografije z uporabo zaporednega fotografiranja pri dveh posnetkih na sekundo.


Fotografije, video posnetki, glasba, filmi, romani, potovalne informacije – vse na dlani. Multimedijski digitalni fotoaparat i85.

  • Uživajte v razlicnih zmogljivostih fotoaparata: PMP, MP3, svetovne potovalne informacije, tekstovne knjige in i-movie. Tanek digitalni fotoaparat s senzorjem ločljivosti 8.1 megapikslov in 5x optičnim zoom-om.
  • Ohišje v štirih barvah (srebrno, črno, rdečo in zlato) z barvno prevleko iz posebnega materiala.
  • Zelo uporaben za izražanje uporabnikovih idej, saj ima zmogljivo urejanje video posnetkov.

i85 podpira širok nabor medijev, kot so PMP, MP3, tekstovne datoteke in i-movie. Je multimedijski fotoaparat, ki igra glasbo ko potujete, predvaja filme, ko čakate na prijatelja in se spremeni v roman, ko se z vlakom vračate domov. Poleg tega pa je še najboljši sopotnik na potovanjih, saj je opremljen s turističnimi informacijami za 30 držav po vsem svetu.
i85 je tanek, visoko-resolucijski digitalni fotoaparat z 8.1 megapiksli, 5x optičnim zoom-om in 3.0” LCD zaslonom, ki prikazuje velike in jasne fotografije.
S posebnim CMF (Colour Material Finish) kovinskega materiala, je i85 na voljo v štirih različnih barvah: srebrni, črni, rdeči in zlati.
Video funkcija, ki je sedaj zahvaljujoč UCC-ju (user-created contents) bolj uporabna kot kadarkoli, podpira visoko kompresijski MPEG-4 format (SVGA razreda 800x592) za bolj živahne in ostre posnetke. Povrhu vsega so izjemno uporabne funkcije tudi začasna prekinitev snemanja video posnetka ter potem nadaljevanje v istem posnetku in kasnejše urejanje video posnetkov.
Samsungov sistem ASR (Advanced Shake Reduction) in visoka občutljivost ISO 1600 omogočata čiste in neraztresene fotografije v notranjosti brez bliskavice. Poleg tega vključuje tudi sistem za prepoznavanje obraza AF & AE za optimalne portrete in odpravljanje rdečih oči, ki odstrani ta pojav iz fotografij.
i85 prevzame uporabnika tudi z GUI (Graphic User Interface), ki je animiran s Flashom, prav tako pa ponuja užitke ob gledanju predstavitve vaših fotografij z glasbo v ozadju.

Vsi fotoaparati bodo na voljo v jeseni 2007.
 
 
 
 
 
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.