JVC z dvema nagradama EISA 2007-2008

JVC je tokrat dobitnik dveh nagrad združenja EISA (European Imaging and Sound Association) v dveh zvrsteh za leto 2007-2008. EISA nagrada je ena najbolj prestižnih nagrad s področja elektronike. JVC je nagrajenec EISA že enajsto leto zapored. Nagrado sta prejela naslednja JVC-jevi izdelka: JVC KD-NX5000 in JVC GZ-MG130/131. (Sporočilo za javnost)

JVC KD-NX5000
Zvrst: Elektronika za avtomobile (I.C.E.)
Kategorija: Evropski navigacijsko-medijski sistem 

Čeprav se zdi neverjetno, se znotraj samo 1-DIN-skega ohišja JVC-jevega KD-NX5000 skriva celotna avdio in video centralna enota in navigacijski sistem zadnje generacije s trdim diskom. Na prednji plošči je 3,5- plačni (8,9 cm) širokozaslonski LCD TFT zaslon na katerem se izpisujejo statusne informacije glavne enote, video z vgrajenega DVD predvajalnika in zemljevidi z navigacijskega sistema, ki hrani podatke za 21 držav, 1,3 milijona interesnih točk in številne druge podatke o cestah na 16 GB od 40 GB velikosti notranjega diska. Tako seveda ostane 24 GB za shranjevanje glasbe v visoki kakovosti brez izgub ali stisnjenih formatov. Tehnologija navigacije je hitra in natančna in deluje celo med predvajanjem DVD-ja ali CD-ja.
 

JVC GZ-MG130/131
Zvrst: Video
Kategorija: Evropska družinska kamera
Cenovno dostopna kamera združuje cel skupek prednosti. Vključuje notranji 30 GB trdi disk in režo za SD kartice kar omogoča številne možnosti pri zajemanju videa ali fotografij. Izjemno zmogljiva optika zagotavlja visokokakovosten zajem videa v razmerju 16:9 - vključuje 34-kratni optični zum s stabilizatorjem slike, zraven še obdelavo ’Gigabrid’ za izboljšanje kakovosti slike. Prenos posnetkov na DVD prek PC-ja je enostaven, zahvaljujoč povezavi USB2 in priloženi programski opremi PowerCinema. Pri drugi možnosti – z uporabo JVC-jevega DVD zapisovalnika Everio DVD Share Station – je posnetke celo mogoče arhivirati na DVD-je neposredno brez računalnika. GZ-MG130/131 odlikuje zelo dobra zaščita pred prahom, vlago in udarci, ter enostavna uporaba in majhna masa (skupaj z baterijo 365 g).
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.