Prirejeno za pravnike in odvetniške pisarne

Lexmark Legal Partner je laserska večnamenska naprava, prirejena zahtevam poslovanja pravniške stroke. Na upravljalskem LCD panelu eTask, ki je občutljiv na dotik, so med drugim tudi dodatne ikone, ki predstavljajo poslovne procese, ustvarjene za izboljšanje učinkovitosti poslovanja odvetniških pisarn. V Lexmarku so se za razvoj nove večnamenske naprave odločili zaradi večkrat nagrajene laserske enobarvne naprave Lexmark X646dte. (Sporočilo za javnost)

Tudi Lexmark Legal Partner se zato ponaša s hitrostjo tiska do 50 strani v minuti in dostopom do funkcionalnosti tiskanja, kopiranja, optičnega branja (skeniranja) in komuniciranja s telefaks sporočili prek ene same zanesljive naprave. Vmesnik je mogoče prilagoditi na več načinov, tako je, denimo možno izpostaviti logotip odvetniške pisarne bodisi kot ozadje bodisi kot ohranjevalnik zaslona, ko naprava ni v neposredni rabi. Med aplikacijami večnamenske naprave Lexmark Legal Partner, ki so posebej prirejene potrebam pravniških pisarn, sta aplikacija Scan to Court, ki uravnava največjo velikost datotek za razprave in dokumente po potrebi razporedi v več datotek, in Scan to Network, ki omogoča hiter optičen zajem na izbrano lokacijo v omrežju glede na identifikacijo uporabnika. Odvetniki bodo tako optično zajeli (skenirali) dokumente neposredno v svoje omrežne osebne mape in s tem prihranili čas in ohranili zaupnost podatkov.

Lexmark je prisluhnil posebnostim pravniškega poslovanja
»Odvetniške pisarne so pri svojem delu odvisne od papirja, zato zahtevajo vzdržljivo tehnologijo, ki omogoča hitre in kakovostne rezultate. Lexmark Legal Partner izpolnjuje njihove zahteve in jim zagotavlja še dodatne edinstvene funkcije in rešitve, s katerimi bodo prihranili čas in izboljšali učinkovitost«, je povedal podpredsednik družbe Lexmark in predsednik njenega oddelka za rešitve in storitve tiska Marty Canning.

Lexmark si trajno prizadeva čim bolje razumeti svoje uporabnike in jim zagotoviti izdelke in storitve z največ dodane vrednosti. V ta namen so izvedli obsežne raziskave s katerimi so ugotovili specifične potrebe in trende majhnih in srednjih podjetij v posameznih panogah. Te raziskave so pokazale, da pravniške pisarne pripisujejo nadpovprečen pomen upravljanju datotek, saj ga je 71 odstotkov vprašanih iz te stroke označilo kot zelo pomembno. V tej panogi so ugotovili tudi nadpovprečen pomen tiskanja, kopiranja in faksiranja.

Tretji član uspešnega zaporedja
Lexmark Legal Partner je tretji v seriji Lexmarkovih večnamenskih naprav, posebej prirejenih za posamezne panoge. Njegova predhodnika sta Lexmark Clinical Assistant za ustanove zdravstvene nege in Lexmark Education Station, ki so ga oblikovali glede na specifične zahteve uporabnikov v osnovnih in srednjih šolah.


Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.