Lexmarkovi novi brezžični "all-in-one" tiskalniki

Družina Lexmarkovih brezžičnih večopravilnih (all-in-one) tiskalnikov je bogatejša še za tri novince. Lexmark X6570, Lexmark X7550 in Lexmark X4850 so namenjeni predvsem majhnim podjetjem in domačim pisarnam. Združujejo prilagodljivost brezžične povezljivosti, učinkovitost samodejnega dvostranskega tiskanja in udobnost preproste namestitve. (Sporočilo za javnost)

Lexmarkova raziskava, ki so jo konec julija opravili med tisoč Američani, ki delajo doma, je pokazala, da v domačih pisarnah delajo povprečno tri dni v tednu tudi izven običajnega delovnega časa, torej tudi ponoči in med vikendi. Ta delovna okolja imajo večinoma že nameščena brezžična omrežja, zato ne preseneča, da je dve tretjini vprašanih prepričanih, da bi prav brezžični tiskalnik uspešno zaključil postavitev njihovega brezžičnega računalniškega omrežja.

"Lexmarkovi novi vsestranski tiskalniki zagotavljajo produktivnost na poslovni ravni z dodatnimi prednostmi brezžične povezljivosti, ki zaposlenim profesionalcem omogoča, da delo opravijo hitreje, preprosteje in tudi ceneje", pravi Paul Rooke, izvršni podpredsednik družbe Lexmark in predsednik oddelka za potrošniške tiskalnike. Ker je brezžični vsestranski Lexmarkov tiskalnik dostopen večjemu številu računalnikov od koder koli v dosegu njihovega brezžičnega omrežja (802.11b, 802.11g ali 802.11n), je večja učinkovitost zajamčena in to brez potrebe po dodatnih tiskalniških napravah. Te vsestranske naprave poleg brezžičnega tiskanja omogočajo tudi brezžično optično branje (skeniranje), faksiranje in delo s pomnilniškimi karticami, barvni zaslon LCD pa omogoča tudi samostojno izvajanje opravil in kopiranje. Namestitev je vodena, hitra in preprosta in  seveda prav tako brezžična.

Ekskluzivna Lexmarkova orodna vrstica (Lexmark Toolbar) dodatno krepi učinkovitost spletnega tiskanja in tako pomaga prihraniti čas, papir in denar, obdelava fotografij pa je preprosta, zahvaljujoč programski opremi Lexmark Imaging Studio Software. Ko pa teče beseda o fotografijah, ne gre spregledati, da fotografije natisnjene z Lexmarkovo tehnologijo in črnilom evercolor2, ki je odporno na vodo in dalj časa tudi na bledenje, na Lexmarkovem papirju PerfectFinish™ trajajo do 100 let.

Lexmark X6570 je naprava štiri-v-eni, omogoča obojestransko tiskanje, faksiranje, premore 25-listni avtomatski podajalec za kopiranje, zmore pa tiskati tudi fotografije. Hitrost tiska črno belih strani je do 28, barvnih pa do 24 strani v minuti. Lexmark X7550 je še nekoliko hitrejši, natisne do 30 črno belih oz. do 27 barvnih strani, vgrajen pa ima tudi 2,5-palčni LCD prikazovalnik. Lexmark X4850 z vgrajenim čitalnikom pomnilniških kartic omogoča brezžični dostop do vsebine pomnilniških kartic. 
 
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.