Enostaven izpis fotografij z novima tiskalnikoma Canon SELPHY

Canonova nova tiskalnika SELPHY ES2 in ES20 sta stilsko oblikovana in pokončne oblike za lažje shranjevanje. Fotografije izdelujeta v štirih enostavnih korakih, na koncu pa jih še prevlečeta s posebnim premazom, ki preprečuje pojav prstnih odtisov in poškodbe zaradi prahu, prask ali UV-žarkov. Integriran ročaj omogoča enostavno prenašanje kamorkoli, k prijateljem ali na počitnice. Z dodatno baterijo postane SELPHY ES2 zmogljiv prenosni tiskalnik. (Sporočilo za javnost)

Oba uporabljata posebne Canonove kasete Easy Photo Packs, ki združujejo črnilo in foto papir v enem samem priročnem ohišju. Na voljo so v treh različnih dimenzijah fotografij, njihova namestitev pa traja le nekaj sekund. Mogoče jih je celo zamenjati, ko še niso povsem porabljene. Kasete so označene z barvami, tako da jih je pri nakupu zlahka prepoznati.

Uporabnik za tiskanje ne potrebuje računalnika, saj oba modela omogočata neposredno izpisovanje iz združljivih digitalnih fotoaparatov, priljubljenih formatov pomnilniških kartic in celo mobilnih telefonov (preko vmesnika IrDA ali dodatnega modula Bluetooth). Izboljšan uporabniški vmesnik in velik LCD-zaslon omogočata enostavno pregledovanje fotografij pred tiskanjem, prav tako pa jih je mogoče izrezovati, popravljati barve in odpravljati napake, kot je učinek rdečih oči. Preprost dostop do teh funkcij je pri modelu SELPHY ES2 na voljo prek kolesca Easy Scroll.

Za dodatno zabavo je na obeh tiskalnikih prisoten gumb za ustvarjalno tiskanje. Ta uporabnikom omogoča, da svoje fotografije spremenijo v ustvarjalne izdelke, kot so albumi in koledarji, ali jih popestrijo s sličicami, okvirji in govornimi oblački. SELPHY ES2 nudi tudi nabor klasičnih filtrov, ki poskrbijo za učinke zmanjšanja ostrine, mehčanja robov in razpršitve svetlobe.

Ključne lastnosti tiskalnikov SELPHY ES2 in ES20:
• Foto papir in črnilo integrirano v kasetah Canon Easy Photo Pack
• Kompaktno in stilsko oblikovano ohišje z ročajem
• 3-palčni premični LCD-zaslon (2,5-palčni pri SELPHY ES20)
• Kolesce Easy Scroll (SELPHY ES2)
• Tiskanje neposredno iz naprav, ki podpirajo sistema Direct Print ali PictBridge, ter z najpogostejših formatov pomnilniških kartic
• Namenski gumb za ustvarjalno tiskanje
• Brezžično tiskanje prek infrardeče povezave (SELPHY ES2) in modula Bluetooth na voljo posebej
• Dodatna baterija (SELPHY ES2)
 
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.