Lexmark je predstavil tri nove modele

Lexmark je predstavil tri nove modele, in sicer nov brezžični enonamenski barvni tiskalnik Lexmark Z1520 in dva nova barvna večnamenska (all-in- one) tiskalnika Lexmark X5070 in Lexmark X5495. V državah EU bodo novi tiskalniki predvidoma dobavljivi konec oktobra. Lexmark Z1520 je zmogljiv brezžični barvni tiskalnik, ki v eni minuti natisne do 30 črno- belih ali 27-barvnih strani, primeren pa je tudi za tiskanje fotografij, ki bodo zahvaljujoč Lexmarkovem črnilu evercolor2 ohranile žive barve na Lexmarkovem papirju PerfectFinish™ tudi sto let. (Sporočilo za javnost)

Tisti uporabniki, ki ne potrebujejo brezžične povezave na barvnem tiskalniku, a se ne želijo odpovedati širokem naboru funkcionalnosti večnamenskih naprav, pa zagotovo ne bodo spregledali novih modelov Lexmark X5070 in Lexmark X5495. Prvi med njima je namenjen uporabnikom v domačih okoljih in malih podjetjih, kjer želijo poleg tiskanja dokumentov občasno natisniti kakšno fotografijo in kjer pogosto posredujejo telefaks sporočila. Ugodna cena, do 24 črno-belih ali 17 barvnih natisnjenih strani v minuti in samodejni podajalnik za 30 strani so le nekatere značilnosti Lexmarkovega modela X5070.

Lexmarkova barvna večnamenska naprava X5495 je še ena učinkovita rešitev, ki ne bo prizadela družinskega proračuna ali stroškov poslovanja majhnega podjetja. Poleg tiskanja 25 črno- belih ali 18 barvnih strani v minuti in samodejnega podajalnika za 15 strani, ponuja X5495 tudi funkcije optičnega branja (skeniranja), kopiranja in faksiranja kot tudi razširitvene reže za pomnilniške kartice in vrata PictBridge za čim preprostejše tiskanje fotografij.
 
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.