Slo-Foto.net dobil novo podobo!

V teh turobnih in pustih dneh, smo se odločili, da vaše obiske portala Slo-Foto.net popestrimo s celotno prenovo. Seveda nismo ostali le pri »fasadi«, ampak smo veliko pozornosti posvetili tudi izboljševanju funkcionalnosti, kar nam poleg trendov, narekuje tudi vedno večje število članov in povečana obiskanost strani.

Na prvi strani ste najbrž že opazili interaktivno okence, pri katerem si lahko izberete poljubno prikazno vsebino. Izbirate lahko med zadnjimi objavljenimi fotografijami v galeriji, zadnjimi temami iz foruma, fotografijo tedna, zadnjimi objavljenimi fotografijami v čakalnici in seveda med zadnjimi vnosi v vaše dnevnike. S to spremembo smo želeli bolj logično urediti prvo stran, predvsem pa dati več poudarka novicam, ki so bile prej zaradi dvojnega prikaza vsebine (galerija in zadnje teme v forumu) pomaknjene občutno nižje.

Največ novosti se skriva v galeriji, bolj točno, v profilih naših članic in članov. Zaradi bliskovitega razmaha blogov, smo se odločili v vaše profile vključiti možnost dodajanja RSS feedov vaših blogov. Dodajali boste lahko tudi prijatelje in vključevali priljubljene fotografije. Poleg tega, je od sedaj naprej omogočeno tudi komentiranje profilov uporabnikov, torej se lahko komentira celotni opus določenega avtorja, ne samo določenih fotografij, kot je bilo to v navadi do zdaj.

Resnično upamo, da smo vam s prenovo ponudili boljšo uporabniško izkušnjo objavili več fotografij, napisali več komentarjev fotografij, se razpisovali na forumu in »vriskali« po vriskaču.

Ker pri tako obsežnih prenovah čisto brez težav nikoli ne gre, bi vas za konec še prosili, da nam ob odkritju morebitne napake na strani, spročite v forumu ali pa pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca.

Lep pozdrav,
Administracija portala Slo-Foto.net

Komentarji
Jernej Koncut (@brazill) 21. oktober 2007 09:00
en malček sem zmeden...je bila prejšnja podoba bolj pregledna..nova podoba je bolj razmetana..ampak to je samo moje skromno mnenje
Dragan (@lippi) 21. oktober 2007 11:03
Super je!! Bravo administracija.. treba se je navadit, kot na vsako stvar.. sem prepričan, da bomo kmalu pozabili kako je zgledal stari slo-foto..

5+ za vas!
Marko (@nikondigital) 21. oktober 2007 12:11
Nova podoba je pravo oblikovalsko skropucalo. Je nedodelana, nepregledna in kar se tiče user-friendly meril nekaj korakov za prejšnjo.

ERGO: zame veliko in nepotrebno razočaranje.
Marko (@Prelc) 21. oktober 2007 12:44
Stran super izgleda, samo navadit se je treba na nov izgled.
Boris Žorž (@glajda) 21. oktober 2007 13:10
V Firefoxu ne dela v redu!
Žiga Šparemblek (@ZiZa) 21. oktober 2007 14:03
bravo luc in vsi ki ste (če ste) sodelovali pri tem!

bega me le vriskač ki je na kontra levi strani
Marko (@piloot) 21. oktober 2007 14:36
Kot je že povedano: Firefoxu ne dela, oz je velika zmeda. Greš na "domov" se enkrat pokaže čakalnica, galerija oz. tudi nekaj tretjega. V url vrstici se stvari sploh ne osvežijo tudi če to narediš ročno. Za enkrat stran je pogojno uporabna. Microsoftovega Explorerja pa ne bom uporabljal ker sem na LINUXU in ga tudi nočem videt, ker je slab.
Jan (@Hilti) 21. oktober 2007 15:01
Men v Mozili dela vse OK. Men je nova podoba čist všeč.
Aleksander (@Aleksander) 21. oktober 2007 15:59
Bravo administracija, lep pregleden design, dela vse ok vsaj meni, edino opozoril bi vas da je nekaj napak prisotnih v CSS Style, katere pa za samo delovanje ne predstavljajo problemov, in so samo lepotnega pomena izgleda kode.

Super ste!
LP Aleks
rokin_ (@rokin_) 21. oktober 2007 16:30
V čemu je fora tega ozkega formata? Drugače izgleda oblikovno lepo ampak nekako pusto, prazno.

Tisto: "Top fotoaparati" in "Top objektivi" je pa verjetno hec ane???? Vsaj zraven napište, da je to "oglas".
Maja Majdak (@MiukySakamoto) 21. oktober 2007 18:27
belina ubija..., se ne bi dalo robove potemnit?
romc (@Romcek1) 21. oktober 2007 18:30
prej je bilo boljše.
jan (@jan_p) 21. oktober 2007 18:54
no jst se je že privadil zlo ql je čestitke luc pa še kateremu ki je sodelovav
noname (@xpr0ject) 21. oktober 2007 19:29
Napredek vsekakor je, dizajn pa bi lahko bil se nekoliko bolj dodelan.

LP
Gregor (@GreGor) 21. oktober 2007 20:22
Mi je bil prejšnji design boljš. Tale skoraj oblike nima. Plus ta velika reklama na vrhu zelo zmoti. Deluje kot logo od strani. Osebno bi jo umaknil, samo verjetno bo ta težka, ker ravno ta reklama dobiva največ klikov... ))
matej brezovšek (@brincelj) 22. oktober 2007 19:08
Ja, ruski (space program) pregovor je pravil, da je najbolje pustit, če v redu dela. Tudi Vi bi lahko pustili staro. Vseeno pa verjamem, da je bilo vloženega veliiiiko dela, saj vem kako je, ko je treba spletno spremenit - kaj šele portal!

Podobno kot tukaj, se je zgodilo na "bolhi".

Škoda, se bo pač treba navadit!
Damir Burnac (@Damirb) 22. oktober 2007 21:28
Vidi se, da je blo vloženo veli truda v prenovo strani in res vsa čast. Ampak moram rečt, da mi je bla stara veliko bolj všeč. Tukaj je kokr, da neki manjka. Stara je bila veliko bolj pregledna.
ROPAS IVAN (@curabura) 22. oktober 2007 21:43
Kot je povedal eden od predhodnikov, zakaj podirati stvari, ki dobro delujejo? Verjamem, da ste vložili veliko truda v to, vendar to ni to. Stran je postala počasna, (žal še ne moremo vsi dobiti ADSL), malce nepregledna, nekaterih ukaznih gumbov preprosto ne najdem, in tudi mene moti format strani in vsiljive reklame.
Miha Skulj (@mihaha) 23. oktober 2007 17:30
Všečno!
Aleksander (@Alex74) 30. oktober 2007 10:08
hmm... ne vem, če se samo meni dogaja ali še komu... ?!
zadeva deluje občutno počasnejša in to na 10/1 liniji.

tudi izgled mi je bil prej bistveno bolj všeč!
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.