Canon Europe predstavil tiskalnike iR2018(i), 22(i), 25(i)

Canon Europe je z modeli iR2018(i), 22(i), 25(i) in 30(i) predstavil nov nabor črno-belih večfunkcijskih tiskalnikov, ki prinašajo stroškovno učinkovito rešitev vstopnega razreda za mala podjetja in delovne skupine. V predstavljeni seriji je osem novih modelov večfunkcijskih naprav, ki delujejo bodisi samostojno bodisi pa so povezane v omrežje podjetja. Novi modeli tiskalnikov še utrjujejo Canonov vodilni položaj na trgu črno-belih tiskalnikov in potrjujejo Canonovo dvosmerno produktno strategijo. (Sporočilo za javnost)

Malim podjetjem z osnovnimi zahtevami glede tiskanja in kopiranja predstavljajo večfunkcijske pisarniške naprave drago in prezahtevno orodje. Canonovo serijo tiskalnikov iR2018-30 zato odlikuje stroškovno učinkovito črno-belo tiskanje in kopiranje ter skeniranje in faksiranje. Naprave znajo prav tako pošiljati dokumente v barvah na več elektronskih in mrežnih naslovov.

Nova serija tiskalnikov omogoča hitrejše izpisovanje med 18 in 30 stranmi na minuto, njihovo funkcionalnost pa še povečuje enostavno upravljanje s pomočjo zaslona, občutljivega na dotik. Prav tako omogoča osnovno zaključno pripravo dokumentov z možnostjo spenjanja.

»Canon se zaveda, da potrebujejo mala podjetja kompaktnejše in stroškovno učinkovitejše, vendar še vedno kakovostne tiskalnike. Canonovi novi modeli dajejo majhnim pisarnam in delovnim skupinam večjo možnost izbire naprav in rešitev, ki ustrezajo različnim poslovnim potrebam,« je povedal Paul Rowntree, direktor trženja za Evropo pri Canon Europe.

Novi modeli iR2018(i), 22(i), 25(i) in 30(i) so v Evropi na voljo od oktobra 2007.
 
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.